Rīgā uzstāsies Aleksandrs Reva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

22. jūlijā naktsklubā First МИР uzstāsies dziedātājs Aleksandrs Reva, informē portāls balticevents.info. Kopā ar mākslinieku uz skatuves ar īpašu didžejsetu viesus priecēs Fedor Fomin.

Šobrīd Aleksandrs visu laiku ir aizņemts televīzijas projektu un jaunu klipu filmēšanā. Viņš ir vairāku televīzijas programmu vadītājs un producents. Savu darbu televīzijā Aleksandrs viegli apvieno ar koncertiem. Revvas uzstāšanās vienmēr ir greznas, bet viņa pielūdzēji - stilīgi cilvēki ar labu humora izjūtu.

Pats Aleksandrs Revva ir Comedy Club rezidents, tur jau kopš 2006. gada uzstājas duetā ar Mihailu Galustjanu un pārējiem kluba dalībniekiem, kā arī ar solonumuriem. Viņam ir lielisks Artura Pirožkova projekts ar interesantām dziesmām un smieklīgiem numuriem.

«Pirožkovs kļuvis populārāks par mani,» jau kuro reizi teic Revva savās intervijās. «Bet viņam labi sanāk. Lai tik turpina!»

Dziesmas «Плачь, детка» un «Paradise», «Любовь» un «Как Челентано» ieņem augstākās vietas topos.

2015. gadā mākslinieks izlaida albumu «Любовь» ar darbiem «Плачь, детка» un «Я — Звезда». 2016. gadā Artūram iznāca dziesma un klips «#КакЧелентано», kas momentā kļuva ļoti populārs internetā. Klipa filmēšanā piedalījās Ornella Muti. Sižets kopē Čelentano filmu, pats Revva tajā tēlo galveno lomu. «Ar šo klipu es gribu padarīt pasauli labāku un skaistāku, lai visi iemācītos dejot kā Čelentano,» mākslinieks komentē savu jauno darbu.

Rīgā Revva izpildīs savas labākās dziesmas, kā arī prezentēs pavisam jaunus darbus. Ieeja pasākumā brīva. Būs face-control.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu