Zeltiņa atgriežas teātrī un uzreiz tiek pie galvenās lomas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste / LETA

Aktrise, modele un rotu dizainere Agnese Zeltiņa šajā sezonā pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriežas uz teātra skatuves un jaunā izrādē būs redzama galvenajā lomā.

Viņa oktobrī atgriezīsies uz Dailes teātra kamerzāles skatuves ar lugu «Kas baidās no Virdžīnijas Vulfas?», kurā atveidos Martu. Kopā ar viņu uzstāsies Ivars Auziņš (Džordžs), Elīna Avotiņa (Dārgums) un Andris Bulis (Niks).

«Marta un Džordžs ir laulāts pāris, kurš spēlē bīstamas emocionālas spēles. Kad pēc viesībām viņiem uz dzērienu pievienojas otrs precēts pāris, izrādās, ka Martas un Džordža laulība ir uz sabrukuma robežas. Pazemojošos pārmetumos un agresīvā izsmieklā atklājas viss attiecību rūgtums un pieviltās cerības.

Taču nav jau tā, ka Nika un viņa Dārguma laulībā viss būtu ideāli. Pamazām sagraujot pašu izlolotās ilūzijas un atgriežoties pie sāpīgi neērtās realitātes, viņiem visiem kopā jāpārdzīvo šī «Valpurģu nakts» un eksorcisma rituālā jāizdzen no sevis dziļi slēptie dēmoni,» par izrādi informē teātris.

Kā jau ziņots, iepriekš Zeltiņa mēģināja atgriezties uz teātra lielās skatuves ar Dž. Dž. Džilindžers iestudēto «Milēdiju», taču to nācās izsvītrot no repertuāra skatītāju mazās atsaucības un kritiķu nopēluma dēļ.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu