Nacionālā teātra piebūvi atklās mēnesi vēlāk, nekā sākotnēji bija iecerēts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Nacionālā teātra jauno piebūvi plānots atklāt 19.oktobrī, kas ir mēnesi vēlāk, nekā sākotnēji bija iecerēts.

Sākotnēji bija paredzēts, ka ēkas piebūvi atklās 19.septembrī, taču birokrātisku iemeslu dēļ ēkas nodošana ekspluatācijā aizkavējās. Patlaban minētais jautājums ir atrisināts un teātra pārstāvji informē, ka jaunuzceltās piebūves atklāšanas pasākums notiks 19.oktobrī plkst.12.

Kā ziņots, Latvijas Nacionālā teātra ēkas fasādes atjaunošanu un piebūves celtniecību pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veica SIA «Velve» un kopumā būvdarbi domei izmaksāja aptuveni 1,4 miljonus eiro.

Piebūve tika būvēta, lai Nacionālā teātra ēkai nodrošinātu vides pieejamību. Piebūves kopējā platība ir gandrīz 203 kvadrātmetri. Tā ir uzcelta pilsētas kanāla pusē, lai radītu skatītāju ieeju arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem teātra jaunajā zālē, kā arī nodrošinātu skatītāju evakuāciju no jaunās zāles un nepieciešamās palīgtelpas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu