Horeogrāfa Kirila Burlova performance izstādē «Sapņu upe»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 15. oktobrī noslēgsies multimediālā izstāde «Sapņu upe», kuras pēdējos seansus papildinās unikālas performances, - starptautiski atzītais horeogrāfs Kirils Burlovs izdejos savu redzējumu un sajūtas par Kristīnes Luīzes Avotiņas darbiem.

Performances notiks svētdien, 15.oktobrī, trīs reizes laika posmā no plkst. 17.00 līdz 19.30. Papildu maksa ieejas biļetei netiek piemērota. Izstādes cikla garums ir 23 minūtes (kā ierasts, skatītāji izstādē var uzkavēties neierobežotu laiku).

Kirils Burlovs absolvējis Rīgas Horeogrāfijas vidusskolu (1996) un Latvijas Mūzikas akadēmiju (2004) ar oriģinālhoreogrāfiju diplomdarba izrādē «Emīls Dārziņš» ar Alekseju Aveckinu galvenajā lomā. K.Burlova karjera pēdējos 12 gadus attīstījusies Londonas baleta un laikmetīgās dejas skolā Rambert, Anglijas Nacionālajā baletā un Karaliskajā operā. Kirils kā mākslinieciskais vadītājs strādā pie festivāla «Baltic Art Form», kura ietvaros sadarbībā ar VSIA «Latvijas koncerti», Latvijas un Apvienotās Karalistes mūziķiem, Latvijas Nacionālās operas un baleta māksliniekiem top koncertuzvedums Latvijas valsts simtgades kultūras programmai.

Multimediālo izstādi «Sapņu upe» līdz šim apmeklējuši jau vairāk nekā 8000 skatītāju., Tajā ar tehnoloģiju palīdzību - skaņas, gaismas un kustību efektiem «atdzīvojas» ap100gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas darbi. Izstādes radošā komanda: idejas autore un producente Sandra Jonāne, gleznotāja Kristīne Luīze Avotiņa, video mākslinieks un režisors Roberts Rubīns, scenogrāfs Didzis Jaunzems, animators Dzintars Krūmiņš, skaņu mākslinieks Uģis Vītiņs un izstādes kuratore Baiba Bože.

Multimediālā «Sapņu upe» vēl 5 dienas apskatāma Mākslas un tehnoloģiju kvartālā Sporta ielā 2 (ieeja no Hanzas ielas). Biļetes iespējams iegādāties uz vietas izstādes kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu