LTV1 ēterā «Dirty Deal Teatro» izrāde «Nacionālais attīstības plāns»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no izrādes

4. novembrī, plkst.23.10 LTV1 ēterā varēs noskatīties pirmizrādi - Latvijas Televīzijā Baltijas Drāmas foruma laikā ierakstīto «Dirty Deal Teatro» izrādi «Nacionālais attīstības plāns». Pirms tam plkst.22.50 saruna par šo izrādi, informē LTV Komunikācijas speciālists Edgars Lākutis.

«Nacionālais attīstības plāns» ir izrāde par dokumentu, kuru īstenojot, Latvijas iedzīvotāji septiņu gadu laikā kļūs divreiz turīgāki, izglītotāki un laimīgāki. Ekonomikas izrāviena sasniegšanā ir svarīgs visu iedzīvotāju atbalsts, tāpēc izrāde tiecas ne tikai sniegt skatītājiem iedvesmu personīgā attīstības plāna izveidē, balstoties uz Nacionālo attīstības plānu, bet arī nofiksēt tā brīža laimes izjūtu, lai 2020. gadā spētu saprast, vai ir izdevies tapt divreiz laimīgākiem.

Vai Latvijai ir izdevies kļūt par valsti, par kādu tā gribētu kļūt, piemēram, par tādu kā Zviedrija. Tas nav neizpildāms uzdevums - Nacionālais attīstības plāns iesākas ar Raiņa citātu «Mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba,» un mēs būsim. Bet cik lieli mēs gribēsim būt 2020.gadā?

Izrādes dramaturgs un izpildītājs Jānis Balodis 2013.gadā saņēma «Spēlmaņu nakts» žūrijas specbalvu par pilsonisko atbildību un spēju pārvērst valdības dokumentu atraktīvā izrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu