Mūžībā devies aktieris un režisors Valdis Liepiņš

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien aizsaulē aizgājis aktieris un režisors Valdis Liepiņš, apliecināja dziesmu spēles «Tobāgo» pārstāve Una Griškeviča.

Liepiņš miris pirmdien pēcpusdienā.

Liepiņš dzimis 1966. gada 16. augustā Siguldā, mācījies Siguldas 1.vidusskolā un Siguldas bērnu mūzikas skolā vijoles klasē. Savukārt 1984. gadā iestājies Jāzepa Vītola Latvijas valsts konservatorijas Kultūras un mākslas zinātņu fakultātes Teātra nodaļā, bet drīz pēc tam ticis iesaukts obligātajā karadienestā.

Liepiņš strādāja Dailes teātrī no 1990./91. līdz 2014. gadam, režisējis tādus uzvedumus kā Raimonda Paula un Māras Zālītes muzikālo izrādi «Meža gulbji», Māras Zālītes un Ulda Marhileviča dziesmuspēli «Tobāgo!», Raimonda Paula un Guntara Rača muzikālo izrādi «Leģenda par zaļo jumpravu», kā arī pazīstamu personību jubilejas sarīkojumus.

Bija precējies ar aktrisi Rēziju Kalniņu. Pēc aiziešanas no Dailes teātra vairākus gadus bija aizgājis no sabiedrības, cieta no depresijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu