Teātra Zelta fondā uzņems Solveigu Raju un Silviju Biteri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Teātra Zelta fondā, kurā patlaban ir 15 skatuves mākslinieki vecmeistari un ar teātra mākslu saistīti cilvēki, tiks uzņemta Latvijas Nacionālās operas soliste Solveiga Raja un Latvijas Leļļu teātra aktrise Silvija Bitere, informē Latvijas Teātra darbinieku savienības sabiedrisko attiecību speciāliste Māra Dzene.

Latvijas Nacionālās operas un baleta Beletāžas zālē 10. decembrī plkst.16.30 notiks Zelta fonda dalībnieku godināšanas vakars, kurā viņas pievienosies 15 jau esošajiem skatuves māksliniekiem.

Patlaban Zelta fondā ir bijušā Jaunatnes teātra aktrises Elvīra Baldiņa un Velta Skurstene, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Jānis Kubilis, Uldis Dumpis, Māra Zemdega, Astrīda Kairiša un Helga Dancberga, Krievu teātra aktrise Ņina Ņeznamova, operas soliste Žermēna Heine-Vāgnere, Dailes teātra aktieris Gunārs Placēns, Valmieras Drāmas teātra aktrise Ruta Birgere, Nacionālā teātra aktieris, režisors Felikss Deicš, scenogrāfs Gunārs Zemgals, kā arī aktrises Baiba Indriksone un Vera Valtere-Gribača.

Pēc svinīgās ceremonijas Zelta fonda dalībniekiem būs iespēja noskatīties baleta izrādi «Riekstkodis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu