«Sarunas Smiļģa kabinetā» ar Indru Briķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs ciklā «Sarunas Smiļģa kabinetā» 21. decembrī plkst. 18 skatītājiem piedāvā tikties un sarunāties ar aktrisi, 2017. gada «Spēlmaņu nakts» Gada aktrises balvas ieguvēju Indru Briķi.

Spīdola, Mirdza, donja Sola, Larisa, Aija, Margarita Gotjē, Skārleta, Ņina Zarečnaja, Montrei kundze, Džuljeta, Terēza Rakēna, Zane, Raudupiete, Ģertrūde, Blanša Dibuā, Oze un daudzas citas ievērojamas lomas ir Indras Briķes un skatītāju bagātība, jo jau četrdesmit gadus aktrise pārsteidz un rada jaunus skatuves mākslas brīnumus, sākot no 1977. gada Liepājas teātrī, Jaunajā Rīgas teātrī un no 1993. gada Dailes teātrī. Pegijas loma V. Vīnberga «Pielūdzēja nr.1» iestudējumā ir jaunākais spožais aktrises veikums, un sarunā ar muzeja vadītāju Jāni Siliņu skatītājiem būs iespēja ieklausīties Indras Briķes pārdomās un atziņās par šo un daudzām citām lomām, par skatuves mākslinieka radošās dzīves būtību.

Biļešu cenas: pieaugušajiem EUR 4.00, skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 2.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu