Dailes teātra viesizrādes skatāmas Ventspilī un Alūksnē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats, Fotocentrs

Ventspils teātra namā «Jūras vārti» 18. janvārī notiks Dailes teātra viesizrāde «Liec Dievam pasmieties», bet Alūksnes kultūras centrā 25.janvārī būs skatāma viesizrāde «Klusā daba ar resno puisēnu», informēja teātra pārstāve Liene Jakovļeva.

Režisores Rēzijas Kalniņas iestudējums «Liec Dievam pasmieties» stāsta par ģimeni, kurā katram ir savi noteikti nākotnes plāni, kas gan 30 gadu laikā būtiski izmainās. Izrādes lomās iejutīsies aktieri Indra Briķe, Pēteris Liepiņš, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Lauris Dzelzītis un Gints Andžāns.

Savukārt režisora Mihaila Gruzdova izrāde «Klusā daba ar resno puisēnu» ir par puisēnu un datoru ģēniju Pompīliju, kurš dzīvo kopā ar savām trim tantēm. Viņi dzīvo pieklājīgā mājā, un tantes kā trīs galvu pūķis sargā savu mīļoto krustdēlu no visa ļaunā. Mīlot un rūpējoties par savu dārgo krustdēlu, tantes Pompīlijam nolīgst prostitūtu Lilī. Taču viss nav tik vienkārši, jo Pompīlijs ir ļoti resns un jūtīgs. Problēmas sākas tad, kad Pompīlijs iemīlas Lilī.

Iestudējumā piedalās aktieri Artis Robežnieks, Olga Dreģe, Akvelīna Līvmane, Lidija Pupure un Ieva Florence. Tāpat iestudējumā piedalās dejotāja Olga Biserova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu