Arī Džeimss Franko spiests taisnoties par savu nepiedienīgo uzvedību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV laikraksts «The New York Times» atcēlis trešdien plānotu pasākumu ar «Zelta globusa» ieguvēju Džeimsu Franko, reaģējot uz aktierim izteiktiem pārmetumiem par seksuāli nepiedienīgu uzvedību. Ņujorkā plānotajā pasākumā «Times Talks» bija plānota Džeimsa Franko un viņa jaunākā brāļa Deiva Franko dalība, un tajā ar laikraksta reportieri bija paredzēts apspriest biogrāfisko filmu «The Disaster Artist», kurā abi aktieri piedalījās.

«The New York Times» pavēstīja, ka neseno pārmetumu dēļ pasākums tiek atcelts.

Aktrise Violeta Peilija un kinorežisore Sāra Titere-Kaplana pēdējo dienu laikā sociālajos medijos ir vainojušas Franko par seksuāli nepiedienīgu uzvedību.

Otrdien Franko viesojās telekanāla CBS raidījumā «The Late Show», un tā vadītājs Stīvens Kolbērs iztaujāja viņu par tviterī izteiktajiem pārmetumiem.

Aktieris norādīja, ka pārmetumi neatbilst patiesībai, tomēr viņš atbalsta cilvēkus, kuri izsakās par šiem jautājumiem.

Franko arī paziņoja, ka centīsies vērst situāciju uz labu, ja ir izdarījis ko sliktu.

«Esmu šeit, lai uzklausītu un mācītos un mainītu savu perspektīvu, kur tā ir kļūdaina,» piebilda aktieris.

Franko svētdien notiekošajā «Zelta globusu» pasniegšanas ceremonijā ieguva godalgu kategorijā «Labākais aktieris mūziklā vai komēdijā» par lomu filmā «The Disaster Artist».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu