Skolēnu brīvlaikā teātra festivāls bērniem un jauniešiem «Eju meklēt!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskais profesionālā teātra festivāls bērniem un jauniešiem «Eju meklēt!» skolēnu brīvlaikā no 15. līdz 18. martam aicina uz daudzpusīgu izrāžu programmu.

Daudzpusīgs, profesionāls, atvērts teātris bērniem un jauniešiem kļūst aizvien pieprasītāks kā topošas personības un ģimenes jēgpilni emocionāli piedzīvots laiks. Festivāls, kas šogad norisināsies otro reizi, piesaka žanru robežu meklējumus dejas un zīmējumu teātrī, vides un leļļu izrādēs, klaunādes nopietnībā un sadarbībā ar pusaudžiem.

«Eju meklēt!» interesē neparastais un citādais teātris, tāpēc šogad festivāla «Eju meklēt!» latviešu mākslinieku programma papildina Zviedrijas, Igaunijas, Norvēģijas, Dānijas, Polijas izrādes, kas veltītas bērniem un jauniešiem vecumā no 1 līdz 18 gadiem.

Festivāla programma pieejama mājaslapā www.ejumeklet.lv un norises vietās – VEF Kultūras pilī, Rīgas Teikas vidusskolā, Latvijas Leļļu teātrī, kultūras telpā «3 māsas», Latvijas Kultūras akadēmijas «Zirgu pastā», Dirty Deal Teatro.

www.ejumeklet.lv

Biļetes uz izrādēm visās «Biļešu paradīze» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu