Ielūkojies banketā, kurā draugi un kolēģi jubilejā sveic Olgu Dreģi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

1. martā ar koncertu VEF Kultūras pilī atklāta aktrises Olgas Dreģes 80 gadu jubilejas koncertturneja. Pēc koncerta plašajās un atjaunotajās VEF Kultūras pils telpās notika bankets, kurā Dreģi bija sanākuši sveikt daudzi aktrises kolēģi, draugi un domubiedri - Ēriks Hānbergs, Jānis Paukštello, vienaudzis Juris Strenga u.c. Daudzi koncerta apmeklētāji stāvēja garā rindā, lai iegūtu Dreģes parakstu nule izdotajā fotoalbumā. Aplūko foto!

Koncerta laikā uz ekrāna tiek demonstrēti fragmenti no nozīmīgākajām kinofilmām un teātra izrādēm, kurās piedalījusies Dreģe. Katrā pilsētā koncerta dalībnieku sastāvs būs atšķirīgs. Otrais koncerts VEF Kultūras pilī notiks 2. martā, taču pēc tam turneja turpināsies 3. martā Jelgavas kultūras namā, 16. martā Ogres novada kultūras centrā, 18. martā Latgales vēstniecībā «Gors», 29. martā Vidzemes koncertzālē «Cēsis», 6. aprīlī Valmieras kultūras centrā, 21. aprīlī Krustpils kultūras namā, 8. maijā Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars» un 12. maijā Madonas kultūras namā. Arī turnejas noslēgums 25. maijā norisināsies VEF Kultūras pilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu