«Dirty Deal Teatro» maijā pārcelsies uz Āgenskalnu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Teātris «Dirty Deal Teatro» maijā pārcelsies uz jaunām telpām Āgenskalnā, Talsu ielā 1, informē teātra pārstāve Elīna Ķempele.

Viņa skaidroja, ka teātra vadība šādu lēmumu pieņēmusi, jo meklētas lielākas telpas. Savās līdzšinējās mājās, Spīķeros, sezonu teātris noslēgs 7. aprīlī ar balsu klausīšanās seansu «Raudives radio.»

Jaunajā mājvietā skatītāji tiks gaidīti sākot ar maija vidu, piedāvājot gan līdzšinējā repertuāra izrādes, gan arī jaunradītus darbus.

«Uz mūsu jaunajām mājām mēs ņemam līdzi savu pārliecību par to, ka ir svarīgi turpināt uzdot jautājumus. Par visu. Reizēm līdz asarām smieklīgus, un reizēm līdz kaulam sāpīgus. Jo teātris ir saruna, pieredze, kurai jābūt dzīvai. Paliksim tik pat uz apkārtējo pasauli reaģēt griboši un spējīgi. Savukārt mazos teātra skatītājus un ģimenes iepriecināt turpinās bērnu un jauniešu teātra repertuārs Šmulītis,» pauda Ķempele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu