Biļetes uz deju lieluzvedumu «Abas malas» maksās no 5 līdz 38 eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Biļetes uz «Arēnā Rīga» novembrī gaidāmo Latvijas simtgadei veltīto multimediālo deju lieluzvedumu «Abas malas» maksās no pieciem līdz 38 eiro, paredz valdības otrdien pieņemtais noteikumu projekts.

Saskaņā ar noteikumu projekta anotāciju pasākuma biļešu cena aprēķināta, pamatojoties uz veikto izpēti un aprēķiniem par vietu ietilpību «Arēnā Rīga», ņemot vērā pasākuma mākslinieciskās un tehniskās realizācijas nosacījumus un izmaksas, kā arī lieluzveduma īstenošanai nepieciešamos finanšu resursus.

Pasākumā piedalīsies 450 dejotāji, tai skaitā baleta solisti, laikmetīgās dejas un skatuviskās tautas dejas, kā arī sporta deju žanra dejotāji. Būtiska pasākuma sastāvdaļa būs arī videoprojekcijas, gaismas un mūzika.

Lai veicinātu pasākuma pieejamību un apmeklētību, noteiktas atlaides ieejas biļešu cenām sešām grupām - daudzbērnu ģimenēm, pensionāriem, personām ar invaliditāti, politiski represētajām personām un citām personu grupām. Savukārt bērniem vecumā līdz sešiem gadiem (ieskaitot) ieeja pasākumā būs bez maksas.

Budžeta ieņēmumi no deju lieluzveduma biļešu realizācijas plānoti 237 485 eiro apmērā.

Deju lieluzvedums «Arēnā Rīga» tiks izrādīts no 17. līdz 19. novembrim. Tajā tiks apvienota mūzika, dejas un mūsdienu tehnoloģijas.

Izrādi «Abas malas» organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs un Kultūras ministrija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu