Akcijā "Eņģeļi pār Latviju" saziedoti 338 080 latu (102)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 20.decembrī, Rīgā pie Latvijas Nacionālās operas notika telekompānijas LNT, Swedbank un Ziedot.lv rīkotais labestības pasākums “Eņģeļi pār Latviju”, to varēja vērot arī tiešraidēs kanālā LNT. Visas dienas garumā pie Latvijas Nacionālās operas pulcējās cilvēki, lai piedalītos labestības pasākumā un palīdzētu smagi slimiem bērniem dzīvot. Visi kopā mēs saziedojām 338 080,93 Ls.

Cilvēku atsaucība bija tik liela, ka saziedotā summa astoņas reizes pārsniedza to, kuru labestības pasākuma organizatori sākotnēji cerēja savākt. Ar šo saziedoto naudu mēs visi kopā spēsim palīdzēt ne tikai Matīsam, Sandim, Mārai, Gundegai un Esterei dzīvot, bet arī tiem visiem 159 bērniem, kuri portālā Ziedot.lv bija lūguši finansiālu palīdzību.

Visas dienas garumā pie Latvijas Nacionālās operas notika dažādas aktivitātes – darbojās Ziedot.lv labestības tirdziņš, Operas telpās darbojās īpašā Eņģeļu darbnīca bērniem, varēja iegādāties jauniešu centra „Saule” darinātās rotas. Visas dienas garumā bija arī iespēja ziedot apģērbu un ilgi glabājamus pārtikas produktus.

Noslēguma koncertā „Eņģeļi pār Latviju” uzstājās arī tādi Latvijā iemīļoti mūziķi kā Lauris Reiniks, Jānis Stībelis, grupa „Lady’s sweet”, bērnu ansamblis „Rīgas akmentiņi”, grupa „Putnu balle”, Intars Busulis un Raimonds Pauls, beatbox grupa „PER”, grupa „Finx”, Kristīna Zaharova, grupa „Otra puse”, LNT koris un daudzi citi mākslinieki.

Ziedojumu vākšana vēl turpināsies veikalos „Rimi” un „Supernetto” līdz 6.janvārim.

Mēs - visi Latvijas iedzīvotāji – ar savu atbalstu esam snieguši iespēju slimajiem bērniem sākt jaunu dzīvi! Paldies jums, labas gribas cilvēki, par saziedotajiem 338 080,93 Ls!

Komentāri (102)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu