Ella šovā dejo vissliktāk (973)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valentīna dienā savu priekškaru vēra TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni 3". No 9 dalībniekiem visaugstāko atzinību no žūrijas saņēma stiliste Dana Dobrovska ar partneri Aleksandru Aļošinu, bet zemāko vērtējumu – dziedātāja Ella (Elīna Fūrmane) un Rihards Mailītis.

Pirmajā TV3 deju šovā "Dejo ar zvaigzni 3" visiem dalībniekiem bija jāiziet t.s. ugunskristības, jo katra deja tika nodota profesionālas žūrijas vērtējumam un komentāriem. Šoreiz dalībniekus nevērtēja skatītāji – tiem tiks dota iespēja savu favorītu izvirzīt otrajā šova "Dejo ar zvaigzni 3" sērijā.

Šovakar žūrijā redzējām deju pedagoģi Anitu Šmiti, horeogrāfus Valēriju Mironovu, Vladimiru Ponomarjovu un spēkavīru, "Dejo ar zvaigzni 2" uzvarētāju Raivi Vidzi.

Pēc deju priekšnesumu noskatīšanās žūrija pēc vērtējuma paziņošanas nosauca savu favorītu pirmo trijnieku:

  1. vieta (32 punkti) - Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins;
  2. vieta (31 punkts) – Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne;
  3. vieta (28 punkti) - Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere.

Pārējo pāru žūrijas vērtējumu:

4.vieta (26 punkti) - Karīna Tatarinova un Gatis Sevels/Gundars Lintiņš un Marina Martinova;

5. vieta (25 punkti) – Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva;

6. vieta (24 punkti) - Santa Didžus un Māris Pūce;

7. vieta (23 punkti) - Aivars Visockis un Darja Burova;

8. vieta (16 punkti)  – Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis.

Kā atzina gan dalībnieki, gan šova vadītāji, šoreiz žūrija bija barga, tomēr to pamatoja ar vēlamo izaugsmes līmeni jau nākamajā šova raidījumā.

"Viss ir jāpieņem pozitīvi. Tikai tā mēs varam virzīt savu izaugsmi šovā! Ņemsim to visu vieglāk, un tad jau viss būs kārtībā," pēc žūrijas vērtējuma paziņošanas izsakās Ella.

Komentāri (973)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu