Amerikā top "Jēzus šovs" (44)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu kabeļtelevīzija "Comedy Central", kas kļuva slavena, rādot satīrisko animācijas seriālu "South Park" ("Dienvidparks"), ieplānojusi veidot jaunu komēdiju par Jēzu Kristu, vēsta "The Hollywood Reporter".

Animācijas seriāls "JC" vēstīs par Kristu, kas vēlas izrauties no sava "visvarenā, taču apātiskā tēva" ēnas un dzīvot normālu dzīvi Ņujorkā. Vienas sērijas ilgums būs 30 minūtes.

Kopumā komēdija savā tīrākajā formā vienmēr liek justies cilvēkiem neērti,

iecerēto seriālu komentēja kabeļtelevīzijas programmas vadītājs Kents Altermens.

Tikmēr Katoļu līga par reliģijas un pilsoņtiesībām jau paspējusi paust savu sašutumu. Organizācijas prezidents Bils Donohjū ceturtdien izplatīja paziņojumu, kurā komentēja kabeļtelevīzijas plānus un atsaucās uz nesen izskanējušo skandālu par seriāla "South Park" ("Dienvidparks") cenzēšanu pēc musulmaņu radikāļu izteiktajiem draudiem. "Tie ir tie paši producenti, kas ar sajūsmu uzbrūk kristiešiem, vienlaicīgi turpinot cenzēt jebkādu Muhameda atainojumu "Dienvidparkā"," norāda Donohjū organizācijas mājaslapā publicētajā paziņojumā.

Viņš ierosināja katoļiem nebaidīties sazināties ar kabeļtelevīzijas "Comedy Central" vadītāju Dagu Hercogu, lai "padiskutētu" par iecerēto seriālu. "Ja jūs parādīsieties Hercoga birojā, un viņš teiks, ka jūtas neērti, dariet viņam zināmu, ka laba laika pavadīšana savā tīrākajā formā vienmēr dažiem cilvēkiem liek justies neērti," ieteica Donohjū. "Viņš noteikti sapratīs."

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu