"O!Kartes Akadēmijā" uzvar Samanta (441)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"O!Kartes Akadēmija" skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummā par šova uzvarētāju kļuva Samanta Tīna.

Lielajam finālam katrs dalībnieks gatavoja divas dziesmas: vienu jaunu, vēl skatītājiem nedzirdētu, un otru jau šova laikā dziedātu, skatītāju iemīļotu dziesmu.

Šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un Maestro Raimonds Pauls.

Pirmajā kārtā ar pirmo dziesmu uzstājās visi četri šova fināla dalībnieki. Nikolajs ar dziesmu „Dievs tevi mīl”, Evija - „Domā par vasaru”, Samanta pārsteidza skatītājus ar dziesmu „It’s oh so quiet”, bet Mareks uzstājās ar „Mad world”.

Samanta

Žūrijas komentārs: „Tavas aktiera dotības apvienojumā ar vokālu – brīnišķīgs šovs! Tā turpināt! Tu esi augusi māksliniece, kas ir pāri arī Latvijas estrādes robežām.”

Vērtējums: 40

Mareks

Žūrijas komentārs: „Tu nodziedāji brīnišķīgi! Tīri. Oriģināli, kā vienmēr... Tev piestāv šī dziesma... Te bija skaista ideja, vēstījums.

Vērtējums: 39

Evija

Žūrijas komentārs: „Kaut kā gaidījām no tevis ko vairāk. Šodien redzējām Eviju tādu kā sākumā... Bet izpildījums bija tīrs un skaists!”

Vērtējums: 37

Nikolajs

Žūrijas komentārs:

„Dziesma nebija viegla, paldies, ka sev izvēlējies grūtāko ceļu finālā. Tu esi daudz mācījies un audzis. Bija nelielas intonatīvas kļūdiņas, bet kopumā bija skaisti!”

Vērtējums: 34

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc dalībnieku pirmajiem priekšnesumiem skatītājiem bija iespēja balsot par savu favorītu un noteikt, kuriem diviem dalībniekiem jāuzstājas ar priekšnesumu otrajā kārtā, turpinot cīņu par uzvaru. Pēc balsojuma noskaidrojās, ka finālā cīnīsies Evija Sloka un Samanta.

Evija uzstājās ar dziesmu ”Atceries, Lāčplēsi”, bet Samanta - lirisko „Auga, auga rūžeņa”.

Samanta

Žūrijas komentārs: „Samanta, tas bija burvīgi! Tu spēj savos priekšnesumos atklāt to, ko tu vēlies pateikt. Es ceru, ka tu turpināsi un nenodosi. Tu esi visvairāk no visiem evolucionējusi. Tu te neesi nejauši – tu to esi panākusi. ”

Vērtējums: 40

Evija

Žūrijas komentārs: „Tu esi vērtība – uz tevi vienmēr var paļauties, tu biji līmenī! Tu pacel šo šovu augstākā līmenī. Dzīve ir nežēlīga, bet tu esi centusies savu sirsniņu iznest uz skatuves. Mēs tevi jau redzam kā gatavu mākslinieci, pat ja netiksi pie uzvaras.”

Vērtējums: 37

Pēc otro priekšnesumu izpildīšanas skatītāji, balsojot par labāko, noteica, ka par šova „O!Kartes akadēmija” uzvarētāju taps Samanta Tīna.

Viņa iegūs galveno balvu – iespēju apgūt jaunas prasmes un trīs mēnešus mācīties pie pasaules līmeņa vokālajiem pedagogiem Londonas mūzikas skolā „Tech Music Schools”.

Komentāri (441)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu