Par cik balsīm no Samantas atpalika Evija? (95)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beidzoties šovam "O!Kartes akadēmija", LNT publiskoja arī skatītāju balsojuma rezultātus. Intriģējošākais fakts slēpās tieši superfinālnieču Samantas Tīnas un Evijas Slokas skatītāju balsojuma starpībā.

Žūrijas piešķirtās atzīmes redzējām katru svētdienas vakaru, bet skatītāju balsojuma rezultāti līdz šim bija aizklāti, tā nodrošinot vienādas iespējas un motivāciju visiem šova dalībniekiem. Tagad šie skatītāju balsojumi tiek atklāti.

Kā izrādās, dalībnieču starpā notikusi spēcīga skatītāju balsojumu cīņa. Sīvā konkurencē ar Eviju beigās tieši Samanta ieguva lielāko skatītāju atbalstu un kļuva par šova "O!Kartes Akadēmija" uzvarētāju!

Beidzamie skatītāju balsojuma rezultāti: Samanta - 21149, Evija  -18278.

Foto: LNT

Interesanti, ka pusfinālā balsojuma virsotnē ierindojās šova otrās vietas ieguvēja Evija Sloka (16087), bet vismazāko skatītāju atbalstu saņēma Mareks.

Foto: LNT

Atgādinām, ka pēc koncertiem kopējo vērtējumu veidoja žūrijas piešķirtās atzīmes un skatītāju balsojums attiecībā 50 pret 50, tāpēc nesajauciet un neuztveriet šos kā kopīgos katra koncerta rezultātus - šajās tabulās redzams, cik zvanu katrs students saņēma tieši no saviem atbalstītājiem - skatītājiem!

Pārējos balsojuma rezultātus vari skatīt www.okartesakademija.lv

Komentāri (95)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu