"UgunsGrēka" noslēgums jau pēc nedēļas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Vairs tikai nedēļa šķir skatītājus no iemīļotākā seriāla UgunsGrēks sezonas noslēguma, kura liktenis ir nodots pašu seriāla cienītāju rokās. Vēl līdz 9.jūnija vakaram tikai un vienīgi skatītāji var lemt galveno varoņu likteņus – vai Martai un Leonam apprecēties vai tomēr ne?!

Seriāla režisore Inta Gorodecka:"Galveno varoņu likteņa izvēle ir kā balva skatītājiem par uzticību visas sezonas laikā un vienlaikus atbalsts seriāla veidošanā."

Līdz šim skatītāji ļoti aktīvi iesaistījušies viedokļa un vēlmju paušanā, ne tikai zvanot un balsojot par sev tīkamāko sezonas noslēgumu, bet arī izsakot savas domas TV3 interneta forumā. Jāsaka, ka iet patiesi karsti!

 
TV3 seriāla uzticamajiem skatītājiem sarūpējuši īpašu dāvanu un iespēju - 10.jūnijā pēc UgunsGrēka fināla sērijas noskatīšanās tikai www.tv3.lv ļaus seriāla cienītājiem uzzināt, kas notika sērijā, kura netika izvēlēta un pārraidīta. Bet līdz likteņus izšķirošajam vakaram atliek vien balsot par sev tīkamāko seriāla noslēgumu!

Seriāla UgunsGrēks noslēguma vakarā, 10.jūnijā www.tv3.lv būs noskatāma arī dokumentālā aizkadru filma par seriāla "UgunsGrēks" filmēšanas aizkulisēm. Tajā ieraudzīsiet daudz neatklāta un saistoša – intervijas, radošās komandas atklāsmes, aizkulišu pasaules noslēpumus un daudz ko citu.

Lūk, neliels ieskats: Ģirts Ķesteris atklās, ko domā par Leonu un Fēliksu, kā arī to, kādēļ katram vīrietim būtu jādzīvo divas dzīves. Solveigas lomas atveidotāja Anita Kvāla paudīs neizpratni par apkārtējo nicinājumu pret viņas tēlu. Būs arī intervijas ar seriāla radošo un tehnisko komandu, tostarp ar pirotehniķi Ilmāru Āboliņu, kurā uzzināsiet, kādēļ viņš pieaicināts sezonas noslēguma filmēšanā. Tiks atklātas tehniskās nianses – kur tiek slēpti aktieru mikrofoni un raidītāji (dažreiz tie vietu rod peldkostīmos, cepurēs un kaklasaitēs), kā arī būs jautrāki brīži, pārpratumi no filmēšanas laukuma un kuriozi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu