"Hameleonu rotaļu" pēdējā sērija LTV1 (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovakar (20.07.) plkst.17.30 Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā pēdējo reizi skatītājiem Latvijā tiks demonstrēts seriāls "Hameleonu rotaļas".

Pārtraucot "Hameleonu rotaļas" demonstrēšanu, tiks noslēgts vesels laikmets LTV seriālu demonstrēšanas vēsturē, jo šis seriāls LTV demonstrēts 16 gadu garumā, informēja LTV 1.kanāla pašreklāmas redaktore Ieviņa Ancena.

Seriāla ieraksta režisore Inta Vitkus stāstīja, ka pirms 16 gadiem, kad kļuva iespējams šo seriālu demonstrēt Latvijā, ilgi tika domāts, ar kādu nosaukumu to piedāvāt skatītājam.

"Oriģinālais nosaukums "The Bold & The Beautiful" tulkojumā neskanēja visai kārdinoši, un tagadējais par zīmolu kļuvušais "Hameleonu rotaļas" radās pēc ilgas domāšanas. Idejas autors šādam nosaukumam bija toreizējais redakcijas galvenais režisors Žanis Ate. Arī seriāla adaptēšanas procesā nav trūcis amizantu situāciju, kuriozu pārpratumu un vienkārši sirsnīgu brīžu. Mums visiem tā bijusi vesela dzīve," apgalvoja Vitkus, kura pie šī seriāla strādā 15 gadu garumā.

Seriāla varoņu teikto latviešu valodā vairāku gadu garumā ierunājuši aktieri Harijs Spanovskis un Maija Ķirse.

Lai gan pagaidām seriāla "Hameleonu rotaļas" uzņemšana televīzijas kompānijā "CBS" turpinās, tā nākotne vairs netiek lēsta daudzu gadu garumā. Kā apliecinājums seriāla kvalitātei un skatītāju mīlestībai jūnijā Losandželosā notikušajā dienas "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā tas atzīts par labāko un vienu no visilgāk rādītajām daudzsēriju drāmām. Seriāls apbalvots arī par labāko scenāristu komandu, kā arī par labāko jauno aktieri - Drjū Taileru Belu.

LTV 1.kanāla kultūras, bērnu un izklaides raidījumu satura redaktore Daina Markova vēstīja, ka gadu gaitā pakāpeniski mazinājusies skatītāju interese par šo seriālu, tādēļ ir laiks dot vietu jauniem ētera varoņiem.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu