Samanta Londonā uz ielas nepalikšot (42)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šova "O!Kartes akadēmija" uzvarētāja Samanta Tīna jeb īstajā vārdā Samanta Poļakova jau ir ceļa jūtīs uz Londonu. Lai gan šova skatītāji veidotājiem pārmeta galvenās balvas neizdevīgumu, pati Samanta šīs runas noliedz.

Šova "OK akadēmija" uzvarētāja Samanta Tīna jau gatavojas braucienam uz Londonu, kur trīs mēnešus varēs mācīties Londonas mūzikas skolā "Tech Music Schools". Mācības, kas bija šova galvenā balva, izmaksā 2200 sterliņu mārciņas jeb 1760 latus.

Lai gan iepriekš presē izskanēja viedoklis, ka Samantai šī balva vairāk ir apgrūtinājums nekā prieks, jo par dzīvošanu būs jāmaksā pašai, šova uzvarētāja šīs baumas noliedz: "Uzskatu, ka esmu saņēmusi fantastisku balvu! Kad pēc šova izlasīju, ka mani vecāki ir nobažījušies, kā rīkoties turpmāk, zvanīju viņiem un jautāju, vai tā patiesi ir. Protams, viņiem tā bija pirmā dzirdēšana! Cilvēki ir ko pārpratuši. Es par balvu, tāpat kā mani vecāki, ļoti priecājos!"

"Šova veidotāji par mani parūpēsies!" ir pārliecināta Samanta.

Arī šova veidotājs Niks Volmārs izdevumam PDz apstiprina LNT atbildību par Samantu: "Mēs negribam, lai kāds nakšņo Londonas parkos vai uz ielas. Samantas vecāki nav nekādi bagātnieki, kas meitu bez rūpēm var palaist uz Londonu, un mēs ar to rēķināmies!"

Mēs jūtamies atbildīgi par Samantu, tāpēc viņai nebūs jālauza galva par to, kā izdzīvot Londonā!

Populārās mūzikas skola "Tech Music Schools" jau 25 gadus veiksmīgi sagatavo mūziķus turpmākajai karjerai populārās mūzikas industrijā visā pasaulē. Vienmēr novatoriska, "Tech Music Schools" ir palīdzējusi sasniegt savus mērķus veselai mūziķu paaudzei, no iesācējiem līdz labi pazīstamiem profesionāļiem.

Noslēdzoties šovam "O!Kartes akadēmija", tās fināla dalībnieki jau pilnībā atgriezušies savos ikdienas darbos un turpina attīstīt nākotnes plānus. Dalībnieki gatavojas "O!Kartes akadēmijas" turnejai pa Latviju.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu