"Dziedošajās ģimenēs" kino un teātra dziesmas (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau šovakar, 5. septembrī, plkst. 20:15 būs vērojams LNT šā rudens sirsnīgākā projekta "Dziedošās ģimenes" Lielo dziedāšanas svētku atklāšanas koncerts, kurā piedalīsies 12 skanīgākās ģimenes, kuras ir izturējušas visas atlases un dziedāšanas svētku pusfinālus.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

No pirmā pusfināla sacensību Lielajos dziedāšanas svētkos sāks Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, māsas Drozdovičas no Rīgas, Lāču ģimene no Limbažiem, Krūmiņi no Alūksnes, Dūdumi no Mārupes un Bicānu dzimta no Latgales. No otrā pusfināla dalību projektā „Dziedošās ģimenes” turpinās Uškāni no Daugavpils, Brūveri no Mārupes, Graumanes no Druvienas, Martinsones no Limbažiem, Ņikonovi no Talsu novada Laucienes un Dimanti no Baldones.

Lielo dziedāšanas svētku atklāšanas koncertā pārsteigumu netrūks, jo dziedošās ģimenes sagatavojušas pārsteidzošus priekšnesumus

- īpaši skanīgas un skaistas dziesmas no dažādām populārām izrādēm un kinofilmām.

Bicānu dzimta uzstāsies ar dziesmu „Brauciet lēnām pār tiltu, draugi” no izrādes „Džons Neilands”, Graumanes dziedās popūriju no izrādes „Skroderdienas Silmačos”, māsas Drozdovičas uzstāsies ar „Hay Amores” no kinofilmas „Mīla holēras laikā”. Martinsones dziedās „Zilo karbunkuli” no izrādes „Šerloks Holmss”, Lāču ģimene pārsteigs visus ar Mērijas un Džona duetu no izrādes „Kapteiņa Granta bērni”, Ņikonovi uzstāsies ar dziesmu „Mamma” no kinofilmas „Mamma”. Zaļkalniņi iepriecinās ikvienu skatītāju ar „Raganu dziesmu” no izrādes „Sūnu ciema zēni”, Dimanti dziedās dziesmu „Mums paliek” no izrādes „Mazais princis”, Krūmiņi rokoperas „Lāčplēsis” melodijas „Mazs bērniņš krustcelēs” un „Latvju zeme vaļā stāv”, Uškāni dziedās dziesmu „Virši zili” no kinofilmas „Rūdolfa mantojums”, Dūdumi uzstāsies ar dziesmu „Mēs lidosim” no izrādes „Priekules Ikars”, bet Brūveri dziedās sirsnīgo dziesmu „Saule un mēness” no multfilmas „Zelta sietiņš”.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu