"Dziedošajās ģimenēs" skanēs izcilāko komponistu dziesmas! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo svētdien, 12. septembrī, plkst. 20:15 ikvienu skatītāju priecēs šova „Dziedošās ģimenes” ceturtais raidījums. 11 dziedošas, skanīgas un stipras ģimenes šīs nedēļas priekšnesumiem īpaši gatavo Latvijas izcilāko komponistu dziesmas.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Dimantu ģimene no Baldones skandēs Raimonda Paula „Sanāciet, sadziediet” (Jāņa Petera vārdi), Uškānu ģimene no Daugavpils uzstāsies ar „Dinamo roku” (Zigmārs Liepiņš, Jānis Jurkāns), Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes pārsteigs ar dziesmu „Vēju stundā” (Raimonds Pauls, Jānis Peters), bet Brūveru ģimene no Mārupes izvēlējusies skaisto Jāņa Lūsēna dziesmu „Taisnība” (Jāņa Poruka vārdi). Krūmiņu ģimene no Alūksnes dziedās Raimonda Paula „Mežrozīti” ar Alfrēda Krūkļa vārdiem, bet māsas Drozdovičas no Rīgas - dziesmu „Noktirne” (Aleksandrs Kublinskis, Jānis Brežģis), savukārt Bicānu ģimene no Preiļiem dziedās smeldzīgo  „Nenāciet klāt man rudenī” (Raimonds Pauls, Anna Rancāne). Graumaņu ģimene no Druvienas pārsteigs visus ar Imanta Kalniņa dziesmu „Dažreiz” (Ojārs Kalniņš, atdzejojis Viks), Dūdumu ģimene no Mārupes - Zigmara Liepiņa dziesmu „Ar tevi kopā”, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes dziedās „Neprātīgo vēlējumu” (Raimonds Pauls, Rainis), bet Martinsonu ģimene no Limbažiem gatavo Raimonda Paula „Dzied suitu sievas Alsungā” ar Jāņa Petera vārdiem.

Žūrijā šo svētdien divi pastāvīgie žūrijas locekļi - LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi par Latviju” vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka un Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers, trešais vērtētājs šonedēļ būs izcilais komponists Mārtiņš Brauns.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu