"Dziedošās ģimenes" pamet Dimanti (60)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī vakardienas TV šovs "Dziedošās ģimenes", pateicoties joku dziesmu formātam, bija īpaši jautrs, neiztika arī bez skumīgas nots - atlikušo deviņu ģimeņu saimi pameta arī Dimanti.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jautrība šoreiz tiešām sita augstu vilni un to novērtēja gan viens no lielākajiem joku plēsējiem pašmāju mūzikā Normunds Jakušonoks, gan LNT projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, gan režisors Valdis Lūriņš. Kā noprotams, šie trīs profesionāļi bija žūrijā.

Pēc viņu vērtējuma pēdējā vietā palika Drozdoviču dvīnes, taču skatītāji lēma citādāk un izbalsoja Dimantu ģimeni no Baldones, kura žūrijas vērtējumā dalīja 3. - 4. vietu, pateicoties gana amizantam dziesmas "Es bij’ alus dzērājiņa" izpildījumam.

Žūrijas vērtējumā pēdējo vietu ieguvušās Drozdoviču dvīnes šoreiz bija noskaņotas īpaši kaujinieciski, jo  izpildīja dziesmu "Kung-fu Fighting", bet pēc Jakušonoka, Pasternakas un Lūriņa domām, visizteiksmīgāk joku dziesmu formātā iejutās Brūveru ģimene no Mārupes, kas ar platu smaidu laida vaļā tautisko "Zēns paņēma līgaviņu".

Dimantu ģimene, atstājot projektu līdz atgriešanās koncertam, teica: "Liels paldies visiem par to, ka mēs tik ilgi šeit bijām. Mēs ieguvām ļoti daudz jaunus ģimenes draugus. Mēs ļoti priecājamies par visām ģimenēm, kas tika tālāk - lai viņiem veicas!"

Nākamais TV šova "Dziedošās ģimenes" raidījums būs skatāms jau nākamsvētdien, 3. oktobrī, plkst. 20.15.

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu