Zaļkalniņi atgriežas "Dziedošajās ģimenēs" (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar sešas ģimenes spēkojās skanīgumā par iespēju atgriezties projektā “Dziedošās ģimenes”. Biļete uz atgriešanos šovā pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma pienācās Zaļkalniņu ģimenei, kurai šovs bija jāpamet pēdējā izbalsošanas raidījumā.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šonedēļ žūriju pārstāvēja LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi par Latviju” vadītāja un veidotāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un izcilais komponists Jānis Lūsēns.

Visas ģimenes skatītājus un žūrijas pārstāvjus pārsteidza ar īpaši iestudētiem priekšnesumiem. Kā atzina žūrija, šoreiz patiesi katra ģimene bija pārspējuši pati sevi – ieguldot milzu darbu. “Es skatos un brīnos, jo šādus mēs jūs ne reizi neesam redzējuši – tik brīvus un atraisītus,” pārsteigta bija aktrise Katrīne Pasternaka.

Ģimenes bija drosmīgas dziesmu izvēlē, gan dziedot pasaulslavenus darbus, gan arī pirmatskaņojot pašu ģimeņu rakstītās dziesmas. No sešām ģimenēm, kuras cīnījās par atgriešanos, visaugstāko vērtējumu saņēma Graumaņu un Dimantu ģimenes, bet lielāko kritiku - Lāču ģimene.

Tomēr skatītāji lēma, ka šovā jāatgriežas Zaļkalniņiem!

Piedāvājam žūrijas komentārus par katru izpildījumu un vērtējumus.

Graumaņu ģimene no Druvienas dziedāja pašu rakstīto dziesmu „Tava sirds”

Vērtējums: 30 punkti

K.P.: “Ja sirds ir uz papīra, notīs un skaņās... Kuram tad ir tiesības sirdi vērtēt? Man liekas, ka tas jums nebija viegli – savas dziesmas dziedāt nav viegli...” (10 punkti)

A.P.: “Ar sirsnību un vienkāršiem paņēmieniem jūs izdarijāt visu lieliski!” (10 punkti)

J.L.: “Paldies par drosmi. Dziesmiņai nebija ne vainas. Starojumu sajutu...” (10 punkti)

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dimanti no Baldones dziedāja lirisko „Dzeguzes balsi”

Vērtējums: 30 punkti

K.P.: “Dzīvs priekšnesums, paldies!” (10 punkti)

A.P.: “Patika jūsu dziesmas izvēle. Jauka daudzbalsība, un skatuviskā režija bija interesanta. Piemiegsim acis uz kļūdiņām.” (10 punkti)

J.L.: “Uzdzināt nostalģiju. Varbūt mazliet prasījās aranžējums savādāks.” (10 punkti)

Martinsonu ģimene no Limbažiem skandināja dziesmu „Ķiļķēns un klimpa”

Vērtējums: 29 punkti

K.P.: “Man patika ļoti, jo priekšnesums bija izturēts savā stilā no sākuma līdz beigām.” (10 punkti)

A.P.: “Populāra un grūta dziesma. Mazliet par skaļu sākāt, vajadzēja teiksmaināk...” (9 punkti)

J.L.: “Laba izvēle. Doma dziļa, atraktīvs priekšnesums!” (10 punkti)

Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes iznāca uz skatuves ar „Es uzkāpu kalniņā”

Vērtējums: 29 punkti

K.P.: “Ļoti pareizi saprasts uzdevums – darbojas visa ģimene! Vecākiem nav jāuztraucas ne par vienu no meitām. Jauks, muzikāls un tīrs izpildījums!” (10 punkti)

A.P.: “Paldies par izdomu. Visi esat muzikāli attīstīti. Bez kļūdām, liels paldies!” (10 punkti)

J.L.: “Trāpīts mērķī. Lieliskas bekvokālistes.” (9 punkti)

Bicāni no Preiļiem Oktoberfesta atmosfērā pasniedza dziesmu „Bagāts vīrs”

Vērtējums: 27 punkti

K.P.: “Redzams, ka milzīgs darbs šajā priekšnesumā ieguldīts. Muzikāli skanēja godam!” (9 punkti)

A.P.: “Sākumā bija par zemu, nevarēju arī vietām saprast vārdus. Dziesma ir pareizi izvēlēta!” (9 punkti)

J.L.: “Brīnišķīgs, teatrāls priekšnesums!” (8 punkti)

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Lāči no Limbažiem uzstājās ar dziesmu “Panis Angelicus”

Vērtējums: 25 punkti

K.P.: “Uzbūrāt mums šeit Ziemassvētku atmosfēru. Paldies par uzdrošināšanos un drosmi dziedāt tik pasaulslavenu dziesmu, kas ir ārkārtīgi grūta. Bija arī kļūdiņas gan...” (9 punkti)

A.P.: “Dziesma prasa augstu vokālo meistarību. Šo melodiju parasti klausāmies pasaulslavenu mākslinieku izpildījumā. Pavadījumā bija problēmas – izgājāt no pulsa. Bet es redzu, ka esat daudz strādājuši pie šā skaņdarba.” (8 punkti)

J.L.: “Priecē, ka izvēlējāties šo skaisto dziesmu. Varbūt viss nebija tik gludi, kā gribētos, bet par drosmi paldies!” (8 punkti)

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, šonedēļ arī visus priecēja ar aizraujošām un skanīgām dziesmām, taču par šīm ģimenēm nevarēja balsot, jo tās visas redzēsim arī nākamnedēļ. Žūrija gan lika vērtējumus.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Māsas Drozdovičas no Rīgas šo svētdien dziedāja „Walk away” (31 punkts), Brūveri no Mārupes pārsteidza ar „Ziņģi par bailēm” (32 punkti), Dūdumu ģimene no Mārupes dziedāja „Par pēdējo lapu” (29 punkti), Uškāni no Daugavpils uzstājās ar „I’m yours” (29 punkti), Ņikonovi no Talsu novada Laucienes uzstājās ar dziesmu „Peld balta migla” (31 punkti) un Krūmiņi - ar „Jauna ēra” (28 punkti).

Vēl tikai līdz pirmdienai, 18. oktobrim, var paspēt nobalsot par 24. oktobra repertuāru, jo tad skanēs tikai skatītāju izvēlētas dziesmas.

Apmeklē projekta „Dziedošās ģimenes” sadaļu LNT mājas lapā, uzspied uz banera, kas atrodas lapas augšpusē, un balso par, tavuprāt, labāko vai interesantāko dziesmu, kuru vēlies dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā.

Balsot vari arī: http://www.lnt.lv/lv/competition/dziesmas/?inquiry_id=373659. Rezultāti tiks apkopoti, un katrai ģimenei tiks piešķirta viena dziesma, par kuru saņemts visvairāk balsu.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu