Būs skatāms raidījums par dzīvniekiem "Ķepa uz sirds" (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākot ar 15.janvāri, ik sestdienu Latvijas Televīzijas (LTV) 1.programmā būs skatāms izklaidējoši informatīvs raidījums par dzīvniekiem "Ķepa uz sirds"

Raidījums būs veltīts dzīvnieku aizsardzības jautājumiem un sabiedrības izglītošanai, un tajā tiks ietverti praktiski speciālistu padomi par mājdzīvnieku veselību, kopšanu un audzināšanu.

"Raidījumu "Ķepa uz sirds" veidosim tādu, lai tas skatītājos raisītu pozitīvas emocijas un stiprinātu mīlestību pret mūsu mīluļiem. Diemžēl pamesto dzīvnieku skaits nemazinās, patversmes ir pārpildītas, un ik pa laikam sabiedrību šokē ziņas par kārtējo cietsirdīgo izturēšanos pret dzīvniekiem. Tāpēc ar šā raidījuma palīdzību motivēsim skatītājus iesaistīties un palīdzēt nelaimē nonākušajiem dzīvniekiem, kā arī paši piedāvāsim risinājumus situācijas uzlabošanai," piebilst Kreicberga.

Lai atrastu jaunas mājas un saimniekus pamestajiem un atstātajiem dzīvniekiem, raidījums tiks veidots sadarbībā ar Latvijas dzīvnieku patversmēm un pagaidu mājām. Tāpat raidījumā piedalīsies sabiedrībā pazīstami cilvēki ar saviem mīluļiem, kā arī talantīgi, interesanti un atraktīvi mājdzīvnieki ar saviem saimniekiem.

Raidījumu vadīs Sendija Burka kopā ar savu mīluli - sunīti Riku. Burka ilgus gadus ir strādājusi kā žurnāliste Latvijas Radio un vairākos drukātajos medijos, kā arī veidojusi "HansaMedia" producēto raidījumu "Kopā".

Pirmajos raidījumos gaidāma tikšanās ar Laimu Vaikuli un viņas franču buldoga kucēnu, iepazīšanās ar Lielbritānijas talantīgāko suni, "Britains Got Talent" finālistu, Slokas un Jelgavas dzīvnieku patversmes apciemojums un informācija par putnu barošanu ziemā, truša un mājas seska kā mājdzīvnieku turēšanu un kopšanu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu