Mielavam būs raidījums "Radio 101" (56)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats

Sestdien, 12. martā, plkst. 12 "Radio 101" debitēs Ainars Mielavs, kurš veidos jaunu autorprogrammu "AM frekvence". Tā būs dzirdama katru sestdienu no plkst. 12 līdz 14.

Atšķirībā no "Radio SWH" un radio "Fit FM" savulaik veidotajiem raidījumiem - attiecīgi "Magelāna" un "Sakarnieka" - jaunā programma nebūs veltīta tikai un vienīgi dažādu pasaules tautu mūzikai. Šoreiz Ainars iecerējis atlasīt dažādu žanru skaņdarbus, kas gluži vienkārši piesaistījuši viņa uzmanību.

"Tā varētu būt arī krievu mūzika, katrā raidījumā būs arī kaut kas no akadēmiskās mūzikas, nav izslēgts, ka atskaņošu arī pasaules mūzikas skaņdarbus," stāsta Mielavs.

"Būs arī tāda rubrika "Pilnā sirds", kurā runāšu par aktuālām, sasāpējušām lietām, taču galvenais uzsvars jaunajā autorprogrammā būs nevis uz runām, bet uz mūziku."

Viņš arī neizslēdz iespēju, ka studijā varētu tikt aicināti kādi viesi. Tiesa, nevis lai kaut ko uzspēlētu, bet vienkārši parunātos.

Jautāts, kādēļ viņš izdomājis atgriezties radio viļņos un kāpēc tieši konkrētajos, Ainars atbild: "Izdomāju, ka ir vēlme ko tādu atkal darīt, jo man iepatikās tas radio. Pāris reizes biju tur ciemos, man patīk studija, tās brīvā būtība. Un vēl, protams, tur strādā daudzi mani bijušie kolēģi. Tātad jau zināms kolektīvs, saprotami cilvēki, kas mūsdienās nav mazsvarīgi."

Vēl viņš piebilda, ka ""Radio 101" ir šobrīd vienīgā radiostacija, kurā ir jūtams entuziasms un pacēlums par savu lietu, darbinieki "deg" par šo radio, un tas ir liels pluss".

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu