Zemo reitingu dēļ atceļ raidījumu "100.pants"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No nākamās nedēļas Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā zemo reitingu dēļ programmā vairs nebūs raidījuma "100.pants", biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

Kā vēsta Kots, televīzija nolēmusi raidījumu vairs neveidot, jo tā reitings bijis par 70% mazāks nekā plānots.

"Reitingi pakāpeniski samazinājās, un sapratām, ka šāds formāts skatītājiem diemžēl ir neinteresants. Aktuālās intervijas pēc nepieciešamības būs iekļautas LTV ziņu raidījumos "Labrīt Latvija!", ziņās plkst.18 un "Panorāmā". Tas būs pārejas posms, kamēr tiks atrasts auditorijai interesantāks variants," sacīja Kots.

Preses kluba raidījums palikšot

Raidījuma "100.panta preses klubs" veidošana turpināsies, jo tā reitingi esot apmierinoši, uzsvēra Kots, piebilstot, ka viena vakara raidījuma "100.pants" veidošanai paredzētās tiešās izmaksas bijušas aptuveni 400 latu.

Kots patlaban konkrēti neprognozē, kad varētu tikt atrasts jauns raidījuma formāts.

"Auditorijas ieradumi nepārtraukti mainās, tehnoloģijas attīstās, un televīzijai jāseko līdzi visām šīm norisēm, tādēļ vienmēr meklējam jaunus variantus. Mums nepārtraukti jāmeklē dažādi veidi, kā šiem ieradumiem pielāgoties," stāsta Kots.

Konkrētu plānu pagaidām nav

Tāpat Kots norāda, ka LTV nepārtraukti meklē jaunus variantus, kā attīstīt savu programmu, taču patlaban nekas konkrēti neesot ieplānots.

Raidījums "100.pants" 30 minūšu garumā LTV ēterā redzams no 2009.gada janvāra sākuma, bet pirms tam desmit minūšu aktuālā ikdienas intervija bija skatāma uzreiz pēc "Panorāmas" ziņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu