Brauns: mazo dziedātāju līmenis sākumā bija augsts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šonedēļ, 1.maijā LNT tiešraidē varēs skatīt muzikālā šova "Mazo dziesmas Latvijai" ilgi gaidīto pusfinālu. Mūzikas eksperti augstu novērtē mazo dziedātāju prasmju līmeni, turklāt katru svētdienu sagaida kādu pārsteigumu no konkursa dalībnieku puses.

Jau deviņas svētdienas bērni no visas Latvijas kāpj uz krāšņās televīzijas skatuves. Jau deviņas svētdienas viņi dzied skaistākās latviešu dziesmas un ārzemju hitus. Jau deviņas svētdienas mazos dalībniekus vērtē sabiedrībā pazīstami un profesionāli mūziķi, aktieri, mākslinieki, producenti, dziedātāji un komponisti. Mazajiem dalībniekiem šis konkurss ir īpašs pārbaudījums un īsts piedzīvojums, kas, iespējams, ir viņu pirmais lielais pakāpiens garajā ceļā pa karjeras kāpnēm augšup.

Brauns: līmenis sākumā bija augsts

Mārtiņš Brauns, komponists, mūziķis: "Interesanti pašā sākumā bija, kad bija ļoti augsts līmenis. Kā nekā – izlase bija veikta no liela skaita, un cepuri nost tam darbam, kas ir izdarīts.

Līmenis sākumā bija augsts, jo laiks bija daudz gatavoties, tālāk sekoja kritums uz leju, jo vienas nedēļas laikā jāsagatavo nākošais numurs.

Es domāju, ka gan bērni, gan vecāki juta, ka nu ir jāstrādā vairāk, un pēc tā krituma sekoja atkal kāpums uz augšu."

"Tagad kas ir?! Godīgi runājot, ir jāmeklē tās atšķirības, jo savādāk nebūs konkursa. Te bija tā, ka smukas tantes sadeva 10 acis un man nekas cits neatlika, kā ļaunajam Mārtiņam, dot 8 un 7 acis, savādāk nebūtu vairs konkursa. Bet ir tas moments, kad ir jācenšas, un, ja tu dabū 6 vai 7 punktus, tad tu domā - kāpēc tas tā ir un ar ko es varētu paņemt. Vai par maz darba, vai gaume nav tāda, kas bērnam piestāv," tā Brauns.

Mārtiņš Brauns: "Godīgi runājot, man kā tādam profesionālim ir pilnīgi skaidrs, kas ir labākais un stiprākais. Bet to es neteikšu. Un pats labākais un stiprākais par savu vecāku naudu varētu aizbraukt nevis uz Francijas Disnejlendu, bet uz Orlando, Floridā, arī Disnejlendu. Bet tas nav galvenais. Bet ir publikas favorīts, un es atzīstu, ka tas arī ir ļoti labs, es neteikšu viņš vai viņa, un es tam no sirds novēlu aizbraukt uz Disnejlendu, jo nez vai viņa pati tā aizbrauktu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu