"Capital FM" raida arī Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Radio "Capital FM", kas 2010. gada beigās atgriezās pie saviem klausītājiem Rīgā, tās apkārtnē un Zemgalē jaunā frekvencē 94,9 MHz, no aprīļa sācis skanējumu arī Liepājā un tās apkārtnē frekvencē 97.1 Mhz.

Radio "Capital FM" piedāvā interaktīvu, muzikāli izklaidējošu programmu ar Latvijā pazīstamām ētera personībām.

No plkst. 6 līdz 10 darba dienu programmu iesāk ar humoru bagāts rīta šovs "Kapitāls rīts" ar Ansi Klintsonu, Ivetu Šnepu un Kristapu Rūķīti.

No plkst. 11 līdz 15 arīdzan darbdienās Markus Riva (īstajā vārdā Miķelis Ļaksa) vada raidījumu "DD Draivs", kurā uzsvars tiek likts uz pasaules popmūzikas aktualitātēm. Studijā arī viesojas Latvijā pazīstami mūziķi un izpildītāji. Tāpat raidījuma ietvaros no plkst. 13 līdz 14 ēterā skan "Sveicienu stunda", kas veidota no klausītāju iesūtītajiem apsveikumiem.

No plkst. 16 līdz 19 arī darbdienās Latvijas klubu kultūras pārstāvis Rise (īstajā vārdā Raitis Menkins) vada ar deju mūziku piesātināto "Saulaino braucienu".

Pirmdienu vakaros no plkst. 20 līdz 22 "Capital FM" ēterā dzirdams Latvijas pazīstamākais r'n'b DJ Gustavito (īstajā vārdā Gustavs Vītoliņš) ar relaksējošu, liriski romantisku radiošovu "Slow Jams".

Piektdienu vakaros no plkst. 19 līdz 21 klausāma DJ Bogdana Tarana (īstajā vārdā Eduards Samsonovs) veidotā klubu deju mūzikai veltītā programma "DanceBox".

Sestdienu rītos no plkst. 09 līdz 13 TV dīva Iveta Feldmane un aktrise Zane Vaļicka vada raidījumu "Brokastis gultā", kurā tiek runāts par brokastu receptēm, aizvadītās nedēļas skaļākajām "klačām", iepirkšanos, brīvā laika pavadīšanas iespējām ar ģimeni u.c. Dzirdama arī intervija ar sabiedrībā pazīstamām personībām – sportistiem, dziedātājiem, uzņēmējiem, sabiedriskajiem darbiniekiem...

Svētdienu vakaros no plkst. 20 līdz 22 ēterā dzirdama Ksenija Kamikaza, kura veido elektroniskā džeza programmu "Intelligent Beats".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu