Igo raidījums pārceļas uz "Latviešu radio"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Mūziķa Igo radioraidījums "Domāts, darīts", kas bija dzirdams Latvijas Radio 1 ēterā, ieguvis jaunu elpu, nosaukumu un arī radioviļņus. Tagad tas saucas "Domāts, darīts! No A līdz Z" un turpmāk skanēs "Latviešu radio" ēterā.

Raidījums būs dzirdams katru svētdienu plkst. 13 ar atkārtojumu otrdien plkst. 21, un tas sastāvēs no divām daļām – analīzes un mūzikas daļas.

Analīzes daļa sauksies "Domāts, darīts!", savukārt sadaļa "No A līdz Z" sniegs ekskluzīvu iespēju noklausīties attiecīgo CD no sākuma līdz beigām. Arī "No A līdz Z" ēterā izskanēs svētdienās tikai plkst. 21.

Igo arī turpmāk uz sarunu aicinās pašmāju mūziķus, kam iznācis jauns CD, lai to analizētu un izvērtētu, lai dzirdētu viņu pārdomas par darbu un dzīves nozīmīgākajiem brīžiem un, protams, runātu par un ap mūziku!

Jaunrade, pirmatskaņojumi, mūziķu komentāri un vērtējoši ekspertu viedokļi. Kā vienmēr Igo raidījumos - arī kāds pārsteigums un negaidīts viesis!

Šonedēļas raidījumā būs dzirdama saruna ar komponistu Valtu Pūci, flautisti Ditu Krenbergu un aktieri Gundaru Āboliņu. Aktualitāte - albums "Pasakas par ziediem".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu