Jauno LNT šovu vadīs Grigalis un Bērziņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT jaunās sezonas šovu "OKartes skatuve. Dzimuši mūzikai" vadīs Māris Grigalis un Liene Bērziņa, informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

Sestdien, 13.augustā, plkst.10 Latvijas Mākslas akadēmijā notiks dalībnieku atlase jaunajam šovam, kurā tiks izraudzīti talantīgākie, radošākie, apņēmīgākie, oriģinālākie, savdabīgākie un bezbailīgākie jaunieši vecumā no 18 līdz 35 gadiem.

"OKartes Skatuve. Dzimuši mūzikai" nebūs mācību iestāde, jo dalībniekiem netiks pasniegtas nodarbības. Tas būs radošs inkubators, kurā dalībnieki varēs brīvi izpausties un pasniedzēji, eksperti, žūrija ieteiks idejas, kā uzlabot priekšnesumus vai sakomponētās dziesmas, bet dalībniekiem pašiem būs jāizlemj, kā rīkoties.

"Mūzika ir mana sirdslieta, tāpēc es esmu ļoti priecīgs, ka tieši man un Lienei ir uzticēts vadīt jaunā šova lielos koncertus. Pats esmu piedalījies LNT dziedāšanas šovā kopā ar Veroniku Plotņikovu, tādēļ zinu, ko nozīmē satraukums pirms kāpšanas uz skatuves, un tieši tāpēc aizkulisēs atbalstīšu visus šova dalībniekus," stāsta šova vadītājs Māris Grigalis.

Abi šova vadītāji jau iepriekš sastrādājušies dažādos televīzijas projektos, vadot dažādas LNT tiešraides, svētkus un koncertus.

Šova dalībnieki dzīvos šova telpās, bet varēs komunicēt ar ārpasauli, izmantojot sociālos tīklus. Dalībniekiem būs arī iespēja kļūt par savu finanšu noteicējiem. Pēc pirmā koncerta balsošanā iegūtā nauda un ieņēmumi no biļetēm nonāks dalībnieku rīcībā. Viņiem būs nodrošināts jumts virs galvas, nebūs jāmaksā komunālie maksājumi, un, veidojot savu koncertu repertuāru un dziesmas, dalībniekiem būs iespēja strādāt ar profesionāliem mūziķiem, lai sagatavotu muzikālo materiālu. Taču visas sadzīviskās lietas būs pašu dalībnieku ziņā.

Šova "OKartes skatuve. Dzimuši mūzikai" dalībnieku priekšnesumus vērtēs pastāvīga trīs cilvēku žūrija, bet balsojot savu atbalstu varēs izteikt arī skatītāji. Katru nedēļu viens dalībnieks šovu pametīs, līdz tiks noteikti talantīgākie un skatītāju mīlētākie dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu