Šomase vadīs raidījumu "Ķepa uz sirds"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Dziedātāja Liene Šomase no septembra sākuma būs viena no Latvijas Televīzijas 1.kanāla (LTV1) raidījuma "Ķepa uz sirds" vadītājām, informē raidījuma producente Inese Kreicberga.

"Raidījuma pamatdoma un vadmotīvs jaunajā sezonā paliek nemainīgs - par dzīvniekiem, kam ir savas mājas, un tiem, kas tās meklē. "Ķepa uz sirds" - informatīvi izklaidējošs raidījums visai ģimenei par dzīvnieku aizsardzības jautājumiem, speciālistu padomiem, dzīvnieku kopšanu, audzināšanu un daudzām citām interesantām lietām. Tāpat kā līdz šim, "Ķepa uz sirds" dosies ciemos uz dzīvnieku patversmēm un palīdzēs atrast to iemītniekiem jaunas mājas un saimniekus. Tomēr, domājot par raidījuma attīstību, esam paplašinājuši arī radošo komandu," stāsta raidījuma producente.

Kā vēsta Kreicberga,

dziedātāja labprāt piekritusi būt par raidījuma vadītāju, jo tas sniedz iespēju iegūt pieredzi, kā arī palīdzēt pamestajiem dzīvniekiem.

Jaunajā rudens sezonā "Ķepas uz sirds" radošajai komandai pievienojies arī jauns režisors - televīzijas producents, filmu režisors, vairāk nekā 150 videoklipu autors Igors Linga.

Kopā ar Šomasi raidījumu turpinās vadīt Sendija Burka, kura dosies ciemos gan pie sabiedrībā interesantiem cilvēkiem un viņu mīluļiem, gan arī pie tām Latvijas ģimenēm, kurās dzīvo savulaik adoptētie mājdzīvnieki. Tāpat arī tiks skaidroti ne tikai jautājumi par mājas mīluļu veselību, bet arī par to fizisko un intelektuālo attīstību.

Pirmajos raidījumos "Ķepa uz sirds" skaidros, kādas ir hokejista Sanda Ozoliņa attiecības ar suņiem, kā arī to, vai "Čikāgas piecīšu" repertuārā ir dziesmas par dzīvniekiem un vai viņu mīlestība pret kaķiem ir lielāka nekā pret suņiem.

Tāpat skatītāji iepazīsies ar talantīgu kaķi - Latvijas strīpaino, kurš demonstrēs savu māku mest kūleņus, tādējādi aizsākot talantīgo mīluļu konkursu, kurā būs iespēja laimēt vērtīgu balvu.

"Ķepa uz sirds" ciemosies arī ģimenē, kura adoptējusi vāverēnu. Mazais dzīvnieciņš ne tikai guļ saimnieces gultā, bet arī spēlējas ar pārējiem ģimenes mīluļiem - bruņurupučiem, hameleonu, gekoniem un iguānām. Savukārt pavārs Mārtiņš Rītiņš ļaus ielūkoties savā virtuvē, kad viņš gatavos veselīgās brokastis saviem mīluļiem - suņu un kaķu meitenēm.

Arī jaunajā sezonā raidījums būs skatāms LTV1 sestdienu rītos plkst.10. Pirmais raidījums kopā ar dziedātāju Šomasi būs 3.septembrī. Raidījums tapis sadarbībā ar Ināras un Borisa Teterevu fondu.

Pirmais raidījums par dzīvniekiem "Ķepa uz sirds" tika rādīts šā gada janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu