Latvietei Agatei – "Bērnu Jaunā viļņa" skatītāju balva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šīs nedēļas sākumā bērnu nometnē "Arteks" notika populārā konkursa "Bērnu Jaunais vilnis" apbalvošanas ceremonija. Latvijas pārstāvei – 9 gadus vecajai Agatei Albekeitei, kura dziedāja dziesmu par mazo raganiņu – tika piešķirta skatītāju simpātiju balva no kompānijas "Smoļenskas briljanti".

Deviņgadīgā skrīveriete iespēju piedalīties šajā konkursā izcīnīja, uzvarot Latvijas konkursa atlasē. Atgādinām, ka pirmo reizi Agate plašākai publikai sevi parādīja LNT šovā "Mazo dziesmas Latvijai".

"Bērnu Jaunā viļņa 2011" mājaslapā citēts Agates teiktais: "Skolā man īpaši patīk angļu valoda un mājturība. Tāpat interesē arī matemātika un latviešu valoda."

Agates muzikālās spējas pamanījusi viņas mamma, bet pēc tam bērnudārza audzinātāja. Meitene vēlas uzzināt Ziemassvētku vecīša mobilā tālruņa numuru, lai varētu ne tikai patērzēt ar viņu, bet arī vecīti uzaicināt ciemos un no viņa saņemt svētku dāvanu.

Pirmo vietu un galveno balvu "Kristāla vilnis", kā arī iespēju nākamgad piedalīties konkursā "Jaunais vilnis" Jūrmalā izcīnīja 13 gadus vecais Andraniks Aleksanjans no Hmeļņickas (Ukraina). Viņš saņēma maksimālo punktu skaitu gan konkursa pirmajā, gan arī otrajā dienā.

Otrā vieta un mājas ierakstu studija tika 11 gadus vecajam Ivailo Filipovam no Bulgārijas. Savukārt trešajā vietā arī ierindojās Ukrainas pārstāvis – 12 gadus vecais Nikita Lučko no Kijevas. Viņam balvā tika profesionāls elektriskais pianīno.

Jāpiebilst, ka bez dāvanas nepalika neviens konkursa dalībnieks - "Bērnu jaunā viļņa organizatori" visiem uzdāvināja profesionālus mikrofonus.

Bērnu uzstāšanos vērtēja visai barga žūrija: Igors Krutojs, Filips Kirkorovs, Alsu, Irina Dubcova, Anna Abasova, Vlads Sokolovskis, Sergejs Lazarevs, Ani Loraka, Ņuša, Ļevs Ļeščenko, Vera Brežņeva un Timati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu