Brāļi Auzāni dodas Latvijas koncerttūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vairākos TV šovos popularitāti guvušie brāļi Atis un Jānis Auzāni oktobrī un novembrī apceļos Latviju ar savu jauno koncertprogrammu "Rokasspiediena attālumā...", informē tūres producents Jānis Auzāns.

"Tā būs īpaša tikšanās, kurā mūziķi nebūs, kā ierasts, uz skatuves, bet gan tuvāk, gandrīz vai rokasspiediena attālumā no klausītājiem, radot intīmu un nedaudz noslēpumainu gaisotni," par jauno programmu stāsta Jānis.

Foto: publicitātes

Radot šo sajūtu un tuvību ar gaismu un muzikālā pavadījuma pārsteigumiem, Atis un Jānis Auzāni ar koncertprogrammu vēlas skatītājus emocionāli aizvest prom no ikdienas steigas, likt ieskatīties pašiem sevī un atvērt durvis tam labajam, kas dzīvo katrā no mums. Koncerta muzikālais pavadījums tiks izpildīts pieklusinātā toņkārtā ar akustiskajām ģitārām un kontrabasu, kas radīs netipisku skanējumu un emocionālu tuvību. Noskaņu veidos gan mīlestības balādes, gan arī karstasinīga temperamenta piesātinātas dziesmas.

Pirms trim gadiem Atis Auzāns kopā ar Daugavpils Oranžo kori uzvarēja šovā "Koru kari"
Pirms trim gadiem Atis Auzāns kopā ar Daugavpils Oranžo kori uzvarēja šovā "Koru kari" Foto: Foto no personīgā arhīva

Šoreiz skatītājus pārsteigs abu brāļu divbalsīgais dziedājums, kuram pievienosies bekvokālistes - Anita Levša un Olga Stupiņa (Oranžais koris), kā arī spēcīgs pavadošo mūziķu sastāvs: Ēriks Upenieks (akustiskā ģitāra), Aleksandrs Rjapčuks (akustiskā ģitāra), Viktors Veļičko (kontrabass), Nauris Bartusevičs (sitamie instrumenti).

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva veiksmīgi startēja TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni"
Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva veiksmīgi startēja TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni" Foto: Foto no personīgā arhīva

Programmā iekļautas gan tautā iemīļotas melodijas Ata Auzāna aranžējumā: "Lūgums", "Zibsnī zvaigznes", "Ripo, ratiņ'", "Manai tautai" u.c., gan pazīstami pasaules hiti ("Hallelujah", "Sway", dziedājums no Endrū Loida Vēbera rokoperas "Operas spoks"), kā arī vairākas īpaši šim koncertam radītas dziesmas - "Dusi", "Lai līdzās būsi tu man" u.c.

Atis Auzāns un Aija Dzērve šovā "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas"
Atis Auzāns un Aija Dzērve šovā "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" Foto: TVNET

Atgādināsim, ka Atis Auzāns kopā ar savu Daugavpils Oranžo kori 2008.gadā izcīnīja pirmo vietu TV3 šovā "Koru kari", ieguva 4.vietu TV3 šovā "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas", kur piedalījās kopā ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi, savukārt Jānis Auzāns kopā ar savu deju partneri Zani Prokofjevu veiksmīgi piedalījās šovā "Dejo ar zvaigzni".

Pirmie koncerti plānoti jau oktobrī: 27.10.2011. – Līvānu kultūras centrā, 29.10.2011. – Viesītes kultūras pilī, 30.10.2011. – Madonas kultūras centrā.

Biļetes - "Biļešu paradīzes" kasēs, internetā un koncertu norises vietās.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu