"Okartes" šova "Jātnieki" vēlas atbrīvoties no liekā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iekšējie konflikti "OKartes skatuvē" sit augstu vilni: apvienība "Jātnieki" ar nepacietību gaida nokļūšanu uz izbalsošanas svītras, lai atbrīvotos no "liekajiem". Galvenie konfliktā iesaistītie ir Sabīne Berezina un Rihards Millers, vēsta "Vakara Ziņas".

"Jātnieki" iejāj auzās

Pirmais konflikts šovā sākās īsi pirms trešā koncerta, kad savā starpā pamatīgi sanaidojās "Jātnieku" dalībnieki Rikardo (Rihards Millers) un Sabīne. Puisis negribēja (vai nevarēja) iemācīties deju soļus un ierosināja tos aizstāt ar iepriekšējos koncertos piekopto ritmisko plaukšķināšanu, taču Sabīne uzstāja, ka nekādu izmaiņu nebūs. Situācija bija nokaitēta līdz baltkvēlei, un uz Sabīnes aizkaitinājumu Rikardo nekautrējās atbildēt:

"Tu esi debila!"

Iepriekšējā koncertā grupa paglābās no izbalsošanas, taču patiesībā "jātnieki" šobrīd darbojas trijatā, un Rikardo var uzskatīt par atskaitītu no pārējiem. Nesaskaņas ir darījušas savu, un, ja šonedēļ grupa ieņems pēdējo vietu, pašiem tas nebūs pārsteigums. Uz jautājumu, pret kuru balsosi, ja nonāksiet uz izbalsošanas strīpas, Sabīne neminstinoties atbild: "Viennozīmīgi – par akardeonistu!" Tam piekrīt Jātnieciņš, un arī Anete grib pēc iespējas ātrāk izbeigt iekšējos konfliktus.

Samanta noceļ partneri

Pa to laiku arī ārpus šova Sabīnei nācies pamatīgi vilties: mūziķis Rassell (Ruslans Kuksinovičs), ar kuru vairāk nekā gadu bija strādāts pie albuma, kas turklāt jau gandrīz ir pabeigts, uzsācis sadarbību ar iepriekšējā šova "OKartes akadēmija" uzvarētāju Samantu Tīnu. Iemesls – meitene viņu nebrīdinot pieteikusies šovam. Berezina šo soli uzskata kā dūrienu mugurā, jo ar šova administrāciju bija panākta vienošanās, ka viņa varēs piedalīties gaidāmā diska prezentācijā un reklamēšanā.

"Domāju, ka esmu labāka par Samantu, un to es arī pierādīšu ar darbiem,"

nosaka Sabīne.

Vēl otrajā koncertā viens otram līdzās kantri ritmos dziedāja un dancoja Rikardo (no kreisās) un Sabīne. Nu starp abiem ir sācies pamatīgs kašķis un pārējie grupas "Jātnieki" dalībnieki gaida, kad grupa nonāks pēdējā vietā, lai tiktu vaļā no skandālista Rikardo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu