Ieskandinās jauno "Steinway & Sons" fīģeli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien, 30.oktobrī, plkst. 15 Latvijas Radio 1. studijā notiks jaunā "Steinway & Sons" flīģeļa ieskandināšanas koncerts, kas tiešraidē visā Latvijā būs dzirdams arī Latvijas Radio 3 "Klasika", informē Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

Flīģeļa ieskandināšanas koncertā uzstāsies vairāki izcili Latvijas mūziķi, kuru vidū būs gan pats maestro Pauls, gan arī Vestards Šimkus, Ventis un Mātriņš Zilberti, Dita Krenberga, kā arī jaunie pianisti Aurēlija Šimkus un Andrejs Feldmanis.

Īpaša koncertā būs arī kādreizējās Latvijas Radio koncertmeistares un solistes Vilmas Cīrules uzstāšanās.

Koncerta programma ir pašu mūziķu veidota. Koncerta apmeklētājiem un radio klausītājiem būs iespēja dzirdēt kā klasiskās mūzikas šedevrus, tā arī jaunāko laiku mūziku Māra Briežkalna džeza kvinteta izpildījumā.

Koncertu un tiešraidi vadīs Latvijas Radio 3 "Klasika" direktore Gunda Vaivode.

Jaunais "Steinway & Sons" flīģelis ir maestro Raimonda Paula un Pētera Avena labdarības fonda "Paaudze" dāvinājums Latvijas Radio.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu