Dziedošās ģimenes ņem talkā Latvijā iemīļotus dziedātājus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 6.novembrī, plkst.20.20 LNT kanāla tiešraidē, lai iepriecinātu un pārsteigtu ikvienu skatītāju, dziedošās ģimenes ņem talkā Latvijā populārus un iemīļotus dziedātājus, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Šonedēļ dziedošās ģimenes sagādājušas vēl kādu pārsteigumu! Koncertā ģimenes izpildīs divas dziesmas – vienu jaunu, vēl šovā nedzirdētu, bet otru – kādu no iepriekšējā repertuāra!

Sprukuļu ģimene, kura uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku, dziedās "Mēs dejojām" un "Mēmo dziesmu", Liepiņi sadziedāsies ar Māru Upmani dziesmās "Tici sev" un "Tā diena", Puncuļi uzstāsies kopā ar dziedātāju un projekta "Dziedošās ģimenes" vadītāju Normundu Rutuli un pārsteigs skatītājus ar "Rozā" un "Viņi dejoja vienu vasaru", karstasinīgā Rudeviču ģimene un beatbox grupa "PER" uz skatuves radīs īpaši spraigu gaisotni ar dziesmām "Abracadabra" un "Zirgu tirgus", Bērziņu ģimene uz skatuves kāps kopā ar vienmēr smaidīgo Ingu Ulmani un dziesmām "Tuvu, tuvu" un "Ķiršu lietus", savukārt Šminiņu ģimene, kura uzstāsies kopā ar dziedātāju Normundu Pauniņu, ikvienu iepriecinās ar dziesmām "Lietus nolijis" un "Vasaras vakara idille".

LNT šovs "Dziedošās ģimenes" - svētdien, 6. novembrī, plkst. 20.20 LNT!

Skatīt pievienoto video!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu