Evija Sloka piedāvā jaunu dziesmu "Tas nekas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes
References: API SITE

Talantu šova "O!Kartes akadēmija" otrās vietas ieguvēja Evija Sloka, lai arī jau vairākus mēnešus apgūst jaunas zinības Lielbritānijas mūsdienu mūzikas akadēmijā "Academy Of Contemporary Music" Gilfordas pilsētā, šonedēļ piedāvā jaunu dziesmu "Tas nekas", informē Guntars Račs.

Aktuālā singla autori ir Kaža (Kārlis Būmeisters) un Guntars Račs. Dziesma producēta Kažas jaunizveidotajā studijā "Cloud", bet ieraksta fināla apstrādi veicis vairāku Evijas līdzšinējo hitu līdzautors un producents Artūrs Palkevičs.

"Šī dziesma ir ļoti atbilstoša manam šī brīža Anglijas garastāvoklim, jo es, šeit esot, mēģinu tāpat visu uztvert pozitīvi un mierīgi un ļauju visam notikt tā, kā tas notiek.

Tādu dzīves plūdumu novēlu arī citiem," komentē Evija Sloka.

Evija Ziemassvētku laikā plāno uz brīdi atgriezties Latvijā un, ļoti iespējams, sniegs arī vairākus koncertus, bet par savām mācību gaitām un jaunajiem draugiem stāsta:

"Man šeit ir interesanti. Ļoti priecājos, ka man šeit ir iespēja 100% pievērsties tikai un vienīgi mūzikai. Lekciju nav daudz, taču mājasdarbu ir ļoti daudz un to pildīšana paņem lielāko daļu mana laika," viņa atklāj. "Mana muzikālā gaume šeit nav mainījusies, lai gan šeit ir iespēja sevi izmēģināt dažādos stilos, tas man noteikti noderēs manā radošajā darbā nākotnē."

Evija kopā ar dziedātāju Paulu Ķieti, kura arī apgūst zinības "Academy Of Contemporary Music"
Evija kopā ar dziedātāju Paulu Ķieti, kura arī apgūst zinības "Academy Of Contemporary Music" Foto: publicitātes

Evijas pirmais debijas albums plānots izdošanai nākamā gada pavasarī un darbs ar jaunām dziesmām turpinās.

Dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu