"Dziedošajās ģimenēs" - skatītāju izvēlētas dziesmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

Šovakar, 20. novembrī plkst. 20.20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē – pēdējais koncerts pirms lielā pusfināla, kurā visi kopā varēsim dziedāt jūsu, skatītāju, izvēlētas dziesmas. Šo svētdien dzirdēsim četru dziedošo ģimeņu uzstāšanos, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Līdz 15. novembrim, apmeklējot projekta "Dziedošās ģimenes" mājas lapu, bija iespēja balsot par dziesmām, kuras skatītāji vēlējās dzirdēt šīs svētdienas raidījumā. Katrai ģimenei tika piedāvātas trīs dziesmas, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas viena labākā vai interesantākā.

Un tikai pēc skatītāju vēlēšanās šo svētdien dziedošās ģimenes dziedās šādas dziesmas: Liepiņu ģimene no Alojas novada - "Raganas dziesmiņu pirms sprieduma pasludināšanas", Sprukuļu ģimene no Viļakas - "Vai tu atceries", Puncuļu ģimene no Rēzeknes - "Alises ielu", bet Šminiņu ģimene no Varakļāniem mēģinās ikvienu skatītāju pārsteigt ar dziesmu "Princesīte".

Dziedošās ģimenes šo svētdien piedāvās arī dziesmas no jau esošā repertuāra: Liepiņu ģimene dziesmu "Tā", Sprukuļu ģimene "Tuoli dzeivoj muna meilo", Puncuļu ģimene šīs nedēļas koncertam izvēlējusies "Sikspārņa Fledermauša šūpuļdziesmu", savukārt Šminiņu ģimene uzstāsies ar "Dziesmiņu par rozīti".

Tiekamies svētdien, 20. novembrī, LNT kanāla tiešraidē plkst. 20.20 LNT projektā "Dziedošās ģimenes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu