Latviešu Radio turpmāk sauksies "Super FM"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 26.novembrī, plkst. 12 Latviešu Radio piedzīvos būtiskas izmaiņas. Turpmāk radio sauksies "Super FM" un tajā skanēs arī ārzemju mūzika, vēsta radio programmu direktora Patrika Grīvas paziņojums.

"Lai dotu iespēju mūziķiem un klausītājiem gūt objektīvu priekšstatu par to kā latviešu populārā mūzika izklausās salīdzinājumā ar līdzīga stila skaņdarbiem mūzikas tirgū, programmā turpmāk būs dzirdami arī citu valstu labāko mūziķu darbi," skaidro Grīva.

Programmas nosaukums tiks mainīts jau šo sestdien, 26. novembrī plkst.12. Kā paziņojumā presei raksta Grīva, izmaiņas ir veiktas, lai sekmētu Latviešu Radio konkurētspēju.

"Latviešu mūzikas plūsmā un radio attieksmē pret latviešu mūzikas veicināšanu nekas nemainās, vienīgi līdz ar nosaukuma maiņu uz Super FM mūzikas plūsmā parādīsies arī ārzemju hiti. Kas tie būs par hitiem? Tā kā latviešu mūziku pārstāv hiti par periodu no 1991. gada līdz šodienai, tad arī ārzemju hiti būs par šo periodu. Tie nebūs vienkārši tā laika Eiropas hiti, bet tie no šiem hitiem, kas attiecīgajos gados bija populāri radiostacijās Super FM un Eiropas Hitu Radio," teikts paziņojumā.

Klausītāji, kas savulaik 1994. gadā, sāka klausīties "Super FM", šodien, 17 gadus vēlāk ir jau 25-45 gadu vecumā. Izmaiņu mērķis ir piesaistīt tieši šo auditoriju.

"Super FM" apraides karte
"Super FM" apraides karte Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu