«Tūkstoš veidu, kā nomirt» - TV6

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

No 18.janvāra ik trešdienu plkst. 21 TV6 piedāvās jaunu raidījumu «Tūkstoš veidu, kā nomirt», informē telekompānijas pārstāve Marta Zandersone.

Raidījums «Tūkstoš veidu, kā nomirt» (1000 Ways to die, veidots 2008.gadā) ir uz dokumentāliem materiāliem balstīts, un tajā tiek atspoguļoti neparasti un nepierādīti nāves gadījumi, kā arī pilnīgi neticami nostāsti par nāvi.

Intervijas ar speciālistiem palīdzēs atklāt katra nāves gadījuma apstākļus. Liela daļa no raidījumā atspoguļotajiem nāves gadījumiem ir nominēti vai saņēmuši Darvina balvu - ar to tiek apbalvoti cilvēki, kuri šķīrušies no dzīves vismuļķīgākajos veidos. Viņi, par laimi, vairs nespēj nodot savu neveiksmīgo gēnu nākamajai paaudzei.

«Tūkstoš veidu, kā nomirt» atspoguļo satikšanos ar nāvi ar devu humora, izmantojot zinātnisku pieeju un senus nostāstus. Patiesie notikumi bieži vien tiek izskaistināti, lai padarītu nāvi interesantāku. Jāatzīst, ka raidījumā ir daudz melnā humora, kas mazina apspriestās tēmas drūmumu.

Nāves apstākļi tiek attēloti, izmantojot aktieru spēli, intervijas ar speciālistiem un lieciniekiem, kā arī digitālo animāciju, kas līdzinās seriālā CSI redzamajai, lai labāk izskaidrotu to, kā cilvēki ir gājuši bojā. Cilvēkiem ar vāju nervu sistēmu neiesakām skatīties!

Raidījums «Tūkstoš veidu, kā nomirt» - no 18.janvāra trešdienās plkst. 21 TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu