Reiniks prognozē «OKartes» dalībnieku izredzes šovbiznesā (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks prognozē, ka LNT talantu šova «OKartes skatuve» perspektīvākie dalībnieki, kuri arī pēc dalības šovā darbosies Latvijas šovbiznesā, ir Sabīne Berezina, Antra Stafecka un Kristaps Pujāts.

Dziedātājs Lauris Reiniks šova «OKartes skatuves» septītajā koncertā žūrijas sastāvā vērtēja jaunos talantus. Noklausījies visus 12 «OKartes skatuves» dalībniekus, Lauris Reiniks atzina, ka koncerta tiešraidē nav kritizējis jaunos talantus. Taču, runājot ar katru šova dalībnieku privāti, Laura Reinika komentāri un ieteikumi nebūtu tik balti un pūkaini.

«Ir jau viegli nolikt kādu publiski, bet vai vajag to darīt? Tad jauniešiem pazudīs vēlme vispār kaut ko radīt. Ja es nebūtu komponists vai dziesmu autors, tad varbūt būtu skarbāks. Pats zinu, ko nozīmē komponēt mūziku. Mēģināju nevienu neaizvainot. Ļoti ceru, ka šova dalībnieki saprata manu vēstījumu. Koncerta beigās secināju, ka dažiem šova dalībniekiem esmu atzīmes ielicis par augstu,» skaidro Lauris Reiniks.

Pieredzējušo dziedātāju visvairāk pārsteiguši Sabīne Berezina, Antra Stafecka, Kašers un Kristaps Pujāts. Runājot par šova dalībnieku nākotnes izredzēm Latvijas šovbiznesā, Lauris Reiniks veiksmi prognozē solistēm Sabīnei Berezinai un Antrai Stafeckai, bet no «džekiem», viņaprāt, radošais potenciāls piemīt Kristapam Pujātam, kurš būs labs aktieris un dziedātājs.

«Jaunieši ir malači! Lai tik strādā. Un galvenais, lai viņiem nesakāpj galvā! Lai nesadomājas! Vajag strādāt un darboties,» šova dalībniekiem vēl Lauris Reiniks.

Okartes skatuves dalībnieki Antra Stafecka (no kreisās), Kristaps Pujāts un Sabīne Berezina
Okartes skatuves dalībnieki Antra Stafecka (no kreisās), Kristaps Pujāts un Sabīne Berezina Foto: publicitātes
Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu