Šovā «Okartes skatuve» uzvar Antra Stafecka (200)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdienas vakarā, 9.martā, LNT šovā «Okartes skatuve» par uzvarētāju atkārtoti kļuva Antra Stafecka, kura šajā vakarā uzstājās kopā ar dziedātāju Igo, izpildot dziesmu «Tev tuvumā». Šī bija jau viņas ceturtā uzvara.

«Šonedēļ tas bija kas jauns, esmu vēl priecīgāka. Ak Dievs, tas ir nereāli, paldies visiem! Tas liks man censties vēl vairāk!» mirkli pēc rezultātu paziņošanas teica Antra.

2.vietā ierindojās Jānis Buķelis, 3. - Marta Ritova, 4. - Sabīne Berezina.

Atgādināsim, ka šovakar «Okartes skatuves» dalībnieki uzstājās kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm - Latvijā iemīļotajiem mūziķiem Aiju Andrejevu, Igo, Lieni Candy, Agnesi Rakovsku, Ivo Fominu, Miku Dukuru, Jenny May, Latvijas Eirovīzijas atlases uzvarētāju Anmary, šova «OKartes akadēmija» uzvarētāju Samantu Tīnu un citiem māksliniekiem, kuri visu nedēļu ir apmeklējuši šova dzīvokli, lai palīdzētu sagatavot priekšnesumus «OKartes skatuves» dalībniekiem.

Pirms koncerta Antra atzina, ka, gatavojot priekšnesumu, izjūt ārkārtīgu atbildību: «Ja Raimonds Pauls, ar kuru man bija gods strādāt vienā no iepriekšējām nedēļām, ir neapšaubāms dvēseles pavēlnieks mūzikas tapšanā, tad Igo ir dziedātājs, kurš, izpildot dziesmas, spēj iejusties īstena dvēseles pavēlnieka lomā.»

Komentāri (200)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu