Programma «Ausīs Rīts» pārtrauc darbu «Radio 101» (127)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Radiostacijas «Radio 101» rīta programmas «Ausīs Rīts» veidotāji izplatījuši paziņojumu, ka pārtrauc sadarbību ar radio, vēsta šorīt publiskotais paziņojums.

«Ir pagājis ilgs laiks, kopš «Ausīs Rīts» nav ēterā. Tas daudzus samulsināja un turēja neziņā. Par to no sirds atvainojamies, jo paši bijām samulsuši un nezinoši. Tagad ir skaidrība. Šobrīd esam spiesti pārtraukt darbu Radio 101. Tomēr viss, kas notiek, notiek uz labu,» raksta Gustavs Terzens, Eduards Švāns un Zane Peneze. «Arī šobrīd, kad «Ausīs Rīts» ir spiests nākt klajā ar šādu paziņojumu, kas kādam varētu šķist gana skumīgs, tomēr nevajadzētu nokārt galvu.»

Kā galveno šķiršanās iemeslu komanda min finanses. Atgādinām, ka jau ilgāku laiku rīta programma «Ausīs Rīts» nav dzirdama «Radio 101» ēterā.

«Runājot par šādas rīcības iemeslu, pietiks, ka pateiksim, ka tās ir finanses, kas attiecas tikai uz rīta programmas komandu. Mēs zinām, ka Latvijā darbu atrast var tikai Čaks Noriss, tomēr mūs tas nebaida un mēs pamēģināsim. Mums trijiem kopā strādāt patīk, turklāt šobrīd idejas jau birst uz zemes, vajadzētu tās likt lietā,» vēsta paziņojums.

Atgādinām, ka «Radio 101» šobrīd var dzirdēt Rīga FM 101, Valmierā FM 103.4, Limbažos FM 103, Cēsīs FM 104.7, Smiltenē FM 103.1 un Liepājā FM 93.5.

«TNS Latvia» publicētie radio reitingi par ziemas periodu rāda, ka «Radio 101» radiostaciju vidū ierindojas 18.vietā pēc klausītāju skaita ar 65 tūkstošiem klausītāju nedēļā. Salīdzinot ar rudens periodu, radio ir klausītāju skaita pieaugums. Savukārt pēc klausīšanās laika «Radio 101» pagājušajā ziemā ierindojās 13.vietā.

«Radio 101» atklāja 2010.gada 21.jūnijā, to veidojuši vairāki bijušie radio «SWH» dīdžeji un aizkadra darbinieki, kas iepriekšējo darbavietu pameta 2009. un 2010.gadā.

Komentāri (127)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu