«OKartes skatuvē» sesto reizi uzvar Antra Stafecka (234)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielās piektdienas vakarā šova «OKartes skatuve» divpadsmitajā koncertā, kad dalībnieki dziedāja emocionālas, dvēseli uzrinājošas un sirsnīgas melodijas, uzvarēja Antra Stafecka. Šī bija viņas sestā uzvara.

«OKartes skatuves» divpadsmitais koncerts bija īpaši emocionāls, jo TV šova censoņi izpildīja tādas dziesmas kā «Let it be», Leonarda Koena leģendāro «Aleluja», grupas «Jorspeis» muzikālo gabalu «Debesis ir tuvu klāt».

Savukārt aizvadītās nedēļas koncerta uzvarētāja Antra Stafecka atkal pārsteidza ar pirmatskaņojumu. Dziesmas «Tava sirds» mūziku sarakstījusi viņa pati, bet vārdu autore ir viņas mamma Ilze Mūrniece. Savu oriģināldziesmu «Klusi lūgsim» izpildīja arī liepājnieks Kristaps Pujāts.

Šova censoņus divpadsmitajā koncertā vērtēja «OKartes skatuves» repertuāra direktors Guntars Račs, latviešu estrādes dīva Olga Rajecka, kā arī dziedātājs un «Radio SWH» dīdžejs Normunds Rutulis.

Apkopojot žūrijas vērtējumu un skatītāju telefonbalsojuma rezultātus, 1.vietā ierindojās Antra Stafecka.

4.vietā - Sabīne Berezina, 5. - Marta Ritova, 6. - Kristaps Pujāts, 7. - Oskars Deigelis, 8. - Kašers, 9. - Kristīne Šomase.

11. un 12. vietā ierindojās šīs nedēļas jaunpienācējs – grupas «Eolika» jaunais dalībnieks Edgars Krūmiņš, kā arī Toms Bokums. Viņi rītvakar cīnīsies par palikšanu šovā.

Izbalsošana sestdienas vakarā no pulksten 20.40 būs skatāma Kanālā 2.

Komentāri (234)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu