Eirovīzijas producents Dinsbergs atkāpies no amata (81)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eirovīzijas producents Aigars Dinsbergs paziņojis par atkāpšanos no šā posteņa, piektdien vēsta laikraksts «Neatkarīgā».

«Uzdevumu [tikt finālā] mēs neizpildījām, tātad es kā producents acīmredzot neesmu izdarījis visu, ko vajadzēja. Tāda ir spēle, acīmredzot biju uzlicis pārāk augstu likmi. Jau pirms konkursa teicu, ka šī deklarētā un izvirzītā mērķa nesasniegšanas gadījumā sadarbību neturpināšu. Neesmu no tiem, kas atkāpjas no saviem vārdiem: kādam [par šādu rezultātu] ir jāuzņemas atbildība. Tātad nebiju visu izvērtējis. Nenožēloju nevienu mirkli, ko nostrādāju pie šā projekta, un vēlu veiksmi nākamajam producentam,» telefonsarunā no Baku atzinis Dinsbergs.

Arī pēc neiekļūšanas finālā Latvijas nometnē tomēr nevaldot nolemtība. «Esam apmierināti ar dzīvi, nav nekādas zaudējuma sajūtas, ir labi padarīta darba sajūta.

Darbs bija ieguldīts ļoti liels, esmu lepns, kā meitenes nodziedāja. Vai mūs saprata vai nesaprata – tas jau ir gaumes jautājums,»

teica Dinsbergs.

Anmary esot guvusi milzīgu popularitāti Azerbaidžānā: viņas iedziedātais «Sari Gelin» skanot teju visās radiostacijās, dziedātāja aicināta uz vairākiem raidījumiem, saņemti piedāvājumi koncertēt.

Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāve Anmary otrdien uzstājās pirmajā Eirovīzijas pusfinālā, taču nebija to desmit valstu skaitā, kas kvalificējās finālam. Latvijas pārstāvjiem no Eirovīzijas pusfināla nav izdevies izkļūt jau ceturto gadu pēc kārtas.

Desmit finālā iekļuvušās dziesmas noteica skatītāju un žūrijas kopvērtējums, finālā iekļuvušo valstu pārstāvji tika paziņoti jauktā secībā. Finālā iekļuva Rumānija, Moldova, Islande, Ungārija, Dānija, Albānija, Kipra, Grieķija, Krievija un Īrija, bet ārpus fināla palika Latvija, Melnkalne, Šveice, Beļģija, Somija, Izraēla, Sanmarīno un Austrija.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu