«Ausīs Rīts» komanda atgriežas «Rīga Radio 94,5 FM» (65)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Bijušie radiostacijas «Radio 101» rīta programmas «Ausīs Rīts» veidotāji izplatījuši paziņojumu, ka «Ausīs Rīts» komanda atgriežas radio un pirmo reizi «Rīga Radio 94,5 FM» debitēs 11.jūnijā, vēsta komandas paziņojums sociālajā vietnē «Facebook».

«Zane Peneze beidzot ir atpakaļ no karstajām zemēm, Eduards Švāns ir atpakaļ no Jūrmalas, un Gustavs, ziemeļnieks būdams, nevar noticēt, ka hokejs tomēr ir beidzies! Vārdu sakot, viss «Ausīs Rīts» pēc ilgāka pārtraukuma atkal ir gatavs doties ētera hercos, lai katru rītu būtu kopā ar jums! Kur? Esam ar labu prātu pieņēmuši galvaspilsētas radio «Rīga Radio 94,5 FM» draudzīgo piedāvājumu aizņemt viņu ētera rīta stundas!» paziņojumā raksta Gustavs Terzens, Eduards Švāns un Zane Peneze. «Tas ir tas pats radio, kur jau labu laiku darbojas mūsu draugi un vecmeistari Roberts Gobziņš un Ēriks Loks, kā arī pusdienlaiku draudzīgais tips Eduards Beķeris. Cita starpā, «Riga Radio 94,5 FM» «Ausīs Rīts» nebūs vienīgais programmas papildinājums, jo no sirds solījusies uzrunāt visas dāmas, jaunkundzes un lēdijas ir arī pazīstamā modes blogere un žurnāliste Agnese Kleina, un arī tas vēl neesot viss...»

"Rīga Radio"

«Ausīs Rīts» «Riga Radio 94,5 FM» ēterā būs dzirdams no 11.jūnija no plkst. 7 un līdz 11.



Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu