Seriāla «Dexter» faniem nav uztraukuma vēl divas sezonas (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas seriāla «Dexter» septītās sezonas pirmizrāde - vai šī būs beidzamā? «Nē, Dekstera astotā sezona pavisam noteikti ir pēdējā,» sola seriāla producente Sāra Koletone «TV Guide».

Runas par to, kad beigsies aizraujošais seriāls par sērijveida slepkavu, masu medijos publicētas jau teju divus gadus. Seriāla fani ar nepacietību gaida jaunās - 7. sezonas sākumu, kuras pirmā sērija kanālā «Showtime» pirmizrādi piedzīvos šā gada 30. septembrī.

Koletone stāsta, ka seriālu beigt filmēt bija iecerēts jau šogad, un tomēr radās jauni pavērsieni, kas neļauj to tik vienkārši izdarīt:

«Šķiet, ka divu gadu laikā mēs to paveiksim. Pie seriāla beigām tiek jau strādāts sen...»

Interesanti būs uzzināt, kas seriālā notiks tālāk, jo 6. sezonas pēdējā sērija pavērsa negaidītu notikumu: sērijveida slepkavu Deksteru (Maikls Hols) notikuma vietā pieķēra māsa Debra (Dženifera Kārpentere), kurai pret viņu ir uzliesmojušas negaidīti kaislīgas jūtas... Kas sekos tālāk - piedošana, nicinājums, naids vai stiprāka mīlestība?

Foto: Ekrānšāviņš no video

Deksters Morgans ir kriminālās laboratorijas darbinieks Maiami policijas departamentā. Naktīs viņu pārņem cita identitāte – sērijveida slepkava, lai gan Deksters ķeras klāt tikai vēl lielākiem neliešiem – nevainīgu cilvēku slepkavām.

Seriāla līdzproducents ir Amerikā dzīvojošais latvietis Artūrs Rūsis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu